Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hóhányók Hungarian Revo FC
HP Tactiek Rev 2k24RVKP
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


21e minuut.
Marques geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Ulveczki heeft problemen om de bal te vangen. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Gawin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores speelt de bal door. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hungarian Revo FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 59%, Hungarian Revo FC 41%.
Fc Hóhányók - Hungarian Revo FC 0:1

48e minuut.
Tábory onderschept slim de pass. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Haidl rent richting de bal. Haidl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Chang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haidl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rafa geeft een hoge lob. Daar is Ulveczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Tábory met een snelle inworp. Flores rent richting de bal. Dromokaitis onderschept slim de pass. Dromokaitis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borbás bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Minarik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rafa is nu in balbezit. Rafa passt de bal in één keer door. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Tábory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores met een sublieme pass. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marques de bal onder controle te krijgen. Gawin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 54%, Hungarian Revo FC 46%.
Fc Hóhányók - Hungarian Revo FC 0:1