Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: liga sub
  • Stadion: winterfell
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7987
gamboa fc Macforce
trio Tactiek Tranquilize
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 43.4
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
Dueñas rent richting de bal. de la Torre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dueñas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pružina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Macforce 0:1

14e minuut.
Merello is nu in balbezit. Merello passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Buendía speelt de bal door. Iglesias rent richting de bal. Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gamboa fc - Macforce 1:1

25e minuut.
Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Kuńdzia is nu in balbezit. Kuńdzia geeft een hoge lob. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Barat bokst de bal weg.

29e minuut.
Merello probeert naar een medespeler te passen. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez maakt een afschuwelijke overtreding. Vásquez krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hoeneß bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeneß probeert naar een medespeler te passen. Tortillo rent richting de bal. Tortillo haalt uit met een fantastische trap. Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Macforce 2:1

42e minuut.
Klungelig pakt Pruteanu de bal. Vásquez geeft een hoge lob. de la Torre is nu in balbezit. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Merello met een sublieme pass. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez begaat een overtreding. Vásquez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gamboa fc 51%, Macforce 49%.
gamboa fc - Macforce 2:1

51e minuut.
Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Merello rent richting de bal. Merello geeft de bal voor. Tortillo krijgt zijn hoofd ertegen. Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Macforce 3:1

60e minuut.
Ballesteros met een sublieme pass. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pawelec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pawelec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Buendía probeert de bal aan de voet te houden. Barriga is nu in balbezit. Merello speelt de bal door. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo passt de bal zonder na te denken. Merello met een sublieme pass. Barriga rent richting de bal. Barriga draait met de bal, schiet en ... Capota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Iglesias onderschept slim de pass. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Barriga rent richting de bal. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Capota trapt de bal weg. Pružina kopt de bal weg. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Barat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Macforce 3:2

78e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa geeft een lange en hoge pass. Ballesteros speelt de bal door. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Capota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paipa de bal. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Barriga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gomis de bal onder controle te krijgen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Capota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gamboa fc - Macforce 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gamboa fc 34%, Macforce 66%.
gamboa fc - Macforce 4:2