Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeathManthas gamboa fc
442 Tactiek mif
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 42.6
redelijk Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Morán speelt de bal door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathManthas - gamboa fc 1:0

9e minuut.
Ortegón is nu in balbezit. Ortegón geeft een lange en hoge pass. Hicks is nu in balbezit. Hicks geeft de bal voor. Barat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor geeft een lange en hoge pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel. Tomoşoiu bokst de bal weg. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tortillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DeathManthas - gamboa fc 1:1

23e minuut.
Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán passt de bal in één keer door. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tortillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wuytens. Tortillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoeneß met een snel genomen vrije trap. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathManthas - gamboa fc 1:2

37e minuut.
Miclea geeft een lange en hoge pass. Sanpedro is nu in balbezit. Sanpedro probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Buendía speelt de bal door. Klungelig pakt Ballesteros de bal. Met opzet legt Zátrok zijn tegenspeler op de grond. Zátrok krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathManthas 44%, gamboa fc 56%.
DeathManthas - gamboa fc 1:2

63e minuut.
Quiroga passt de bal zonder na te denken. Paipa is nu in balbezit. Paipa geeft een hoge lob. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Buendía geeft de bal voor. Miclea rent richting de bal. Tortillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tortillo haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathManthas - gamboa fc 1:3

74e minuut.
Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Tortillo onderschept slim de pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Morán passt de bal zonder na te denken. Hicks geeft de bal voor. Paipa kopt de bal weg. de la Torre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihuţ rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ortegón zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Buendía geeft een lange en hoge pass. Ballesteros kopt de bal weg. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo haalt uit met een fantastische trap. Miclea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Ballesteros is nu in balbezit. Zátrok is nu in balbezit. Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ballesteros rent richting de bal. De bal raakt de paal. Ballesteros is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathManthas - gamboa fc 1:4

86e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Jacolliot rent richting de bal. Ballesteros begaat een overtreding. Jacolliot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jacolliot kan niet meer verder spelen. Sangronis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathManthas 32%, gamboa fc 68%.
DeathManthas - gamboa fc 1:4