Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 01:29
  • Competitiewedstrijd: liga sub
  • Stadion: La Oficina
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3234
La Banda Del Sur Pumitas de la UDIN
re contra niña Tactiek Hermanos Grimm
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 36.9
adequate Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Tobar passt de bal in één keer door. Marwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan passt de bal in één keer door. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga haalt uit met een fantastische trap. De Contis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tobar met een snelle inworp. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Marwan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marwan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mezaroş rent richting de bal. Navajas onderschept slim de pass. Navajas passt de bal met de wreef. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ... De Contis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas passt de bal zonder na te denken. Bello is nu in balbezit. Bello haalt uit met een fantastische trap. Calandra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortés. Durden raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Burgos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 55%, Pumitas de la UDIN 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Banda Del Sur - Pumitas de la UDIN 0:0

57e minuut.
Cortés passt de bal zonder na te denken. Durden onderschept slim de pass. Oskierko rent richting de bal. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vives zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marwan geeft een hoge lob. De Contis speelt de bal door. Ochoa kan de bal niet met de borst controleren. Ochoa geeft een lange en hoge pass. De Contis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bourdin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mezaroş geeft een hoge lob. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gómez rent richting de bal. Cortés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bourdin. Bourdin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vakulin rent richting de bal. Vakulin geeft een lange en hoge pass. Saldarriaga probeert de bal aan de voet te houden. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
García Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden onderschept slim de pass. Durden passt de bal zonder na te denken. Marwan is nu in balbezit. Marwan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mezaroş geeft een hoge lob. Inworp. Bourdin met een snelle inworp. Marwan geeft de bal voor. Mezaroş kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 55%, Pumitas de la UDIN 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Banda Del Sur - Pumitas de la UDIN 0:0