Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poslední FC Batelov Barcelona.FC
ok Tactiek smrt
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen solid


4e minuut.
Osila met een sublieme pass. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti passt de bal zonder na te denken. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Krčín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kobosil met een sublieme pass. Saudek is nu in balbezit. Saudek met een sublieme pass. Losna is nu in balbezit. Losna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - Barcelona.FC 0:1

26e minuut.
Marinkov is nu in balbezit. Marinkov geeft een lange en hoge pass. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tuấn Ðức probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine probeert naar een medespeler te passen. Kalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalena geeft een lange en hoge pass. Ciorchine kopt de bal weg. Krčín bokst de bal weg.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krčín niet meer kan verder spelen. Duffek komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kobosil speelt de bal door. Marinkov is nu in balbezit. Marinkov met een sublieme pass. Losna rent richting de bal. Losna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Marinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Marinkov passt de bal in één keer door. Losna is nu in balbezit. Losna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poslední FC Batelov 42%, Barcelona.FC 58%.
Poslední FC Batelov - Barcelona.FC 0:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinkov met een snelle inworp. Kobosil geeft de bal voor. Losna springt en kopt de bal. Knez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - Barcelona.FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poslední FC Batelov 50%, Barcelona.FC 50%.
Poslední FC Batelov - Barcelona.FC 0:2