Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona.FC Poslední FC Batelov
smrt Tactiek ok
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen formidabel


4e minuut.
Felčan rent richting de bal. Tuấn Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Ðức passt de bal met de wreef. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine schiet op doel. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Balajti passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalena geeft de bal voor. Jarošík rent richting de bal. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tuấn Ðức speelt de bal door. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft een hoge lob. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Poslední FC Batelov 0:1

23e minuut.
Marinkov met een snelle inworp. Kobosil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobosil passt de bal zonder na te denken. Losna is nu in balbezit. Losna haalt uit met een fantastische trap. Knez bokst de bal weg.

26e minuut.
Kalena passt de bal met de wreef. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Duffek speelt de bal door. Ciorchine geeft de bal voor. Jarošík maakt een snoekduik en kopt de bal. Krčín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Kobosil de bal. Jarošík geeft een hoge lob. Tuấn Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Chalupa geeft een lange en hoge pass. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa met een sublieme pass. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. Knez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Losna rent richting de bal. Losna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona.FC - Poslední FC Batelov 1:1

38e minuut.
Tuấn Ðức speelt de bal door. Kalena is nu in balbezit. Kalena passt de bal zonder na te denken. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tuấn Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ðức passt de bal zonder na te denken. Chalupa speelt de bal door. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 55%, Poslední FC Batelov 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona.FC - Poslední FC Batelov 1:1

50e minuut.
Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu met een sublieme pass. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft de bal voor. Ciorchine krijgt zijn hoofd ertegen. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pompeu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinkov met een snelle inworp. Kobosil rent richting de bal. Kobosil geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kalena rent richting de bal. Kalena geeft een hoge lob. Zdvíhal rent richting de bal. Jarošík verovert de bal door een tackle van achteren. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Miano speelt de bal door. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức passt de bal met de wreef. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán onderschept slim de pass. Gubán geeft een lange en hoge pass. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Duffek speelt de bal door. Saudek heeft problemen om de bal te vangen. Saudek speelt de bal door. Gubán is nu in balbezit. Losna onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Poslední FC Batelov 2:1

69e minuut.
Felčan verovert de bal door een tackle van achteren. Felčan geeft een hoge lob. Gubán rent richting de bal. Losna onderschept slim de pass. Losna schiet op doel. Knez bokst de bal weg. Pompeu is nu in balbezit. Pompeu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinkov met een snelle inworp. Kobosil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Losna rent richting de bal. Losna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Poslední FC Batelov 3:1

72e minuut.
Chalupa met een sublieme pass. Tuấn Ðức speelt de bal door. Klungelig pakt Ciorchine de bal. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Krčín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Poslední FC Batelov 3:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melecký met de inworp. Klungelig pakt Kobosil de bal. Kobosil geeft een hoge lob. Saudek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Chalupa heeft problemen om de bal te vangen. Chalupa geeft een hoge lob. Tuấn Ðức rent richting de bal. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine schiet op doel. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 64%, Poslední FC Batelov 36%.
Barcelona.FC - Poslední FC Batelov 3:2