Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1FC Batelov Barcelona.FC
pp Tactiek smrt
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 57
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Losna draait met de bal, schiet en ... Kłomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Ouřada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Roa kopt de bal weg. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabaja is nu in balbezit. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Ouřada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura verovert de bal door een tackle van achteren. Jura passt de bal zonder na te denken. Orlík rent richting de bal. Orlík draait met de bal, schiet en ... Duffek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kobosil passt de bal met de wreef. Losna is nu in balbezit. Met opzet legt Espinha zijn tegenspeler op de grond. Espinha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Felčan passt de bal met de wreef. Saudek rent richting de bal. Saudek passt de bal met de wreef. Daar is Losna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losna draait met de bal, schiet en ... Ouřada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 0:1

20e minuut.
Dlabaja onderschept slim de pass. Dlabaja speelt de bal door. Roa met een sublieme pass. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duffek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zdvíhal rent richting de bal. Mackuf verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera begaat een overtreding. Mackuf raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mackuf kan niet meer verder spelen. Radzinsky komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Šomek passt de bal met de wreef. Jura met een sublieme pass. Orlík rent richting de bal. Orlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1FC Batelov - Barcelona.FC 1:1

29e minuut.
Roa met een sublieme pass. Saudek rent richting de bal. Saudek passt de bal met de wreef. Losna is nu in balbezit. Losna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erat met een sublieme pass. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky schiet op doel. Duffek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kłomski onderschept slim de pass. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna schiet op doel. Ouřada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 1:2

35e minuut.
Roa speelt de bal door. Kłomski verovert de bal door een tackle van achteren. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna schiet op doel. Ouřada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 1:3

37e minuut.
Barrera onderschept slim de pass. Jura verovert de bal door een tackle van achteren. Jura passt de bal zonder na te denken. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Andrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrlík geeft een lange en hoge pass. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Ouřada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Marinkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marinkov geeft de bal voor. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Batelov 52%, Barcelona.FC 48%.
1FC Batelov - Barcelona.FC 1:3

46e minuut.
Kłomski kopt de bal weg. Inworp. Roa met de inworp. Kobosil geeft een lange en hoge pass. Losna springt en kopt de bal. Ouřada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Kobosil onderschept slim de pass. Kobosil met een sublieme pass. Losna rent richting de bal. Losna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 1:4

52e minuut.
Kobosil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura begaat een overtreding. Kobosil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobosil met een snel genomen vrije trap. Losna krijgt zijn hoofd ertegen. Ouřada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kobosil probeert naar een medespeler te passen. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal met de wreef. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Šomek is nu in balbezit. Šomek met een sublieme pass. Kobosil geeft de bal voor. Saudek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kobosil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marinkov de bal. Marinkov probeert naar een medespeler te passen. Losna is nu in balbezit. Losna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Šomek passt de bal met de wreef. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura geeft een hoge lob. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 2:4

61e minuut.
Orlík probeert de bal aan de voet te houden. Sedlčanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlčanský probeert naar een medespeler te passen. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap. Duffek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal zonder na te denken. Saudek is nu in balbezit. Saudek draait met de bal, schiet en ... Ouřada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 2:5

70e minuut.
Andrlík probeert naar een medespeler te passen. Třicátník probeert naar een medespeler te passen. Radzinsky rent richting de bal. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Duffek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 3:5

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roa met een snelle inworp. Daar is Kobosil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobosil geeft de bal voor. Saudek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Barrera passt de bal met de wreef. Felčan geeft de bal voor. Losna is nu in balbezit. Losna draait met de bal, schiet en ... Ouřada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Barcelona.FC 3:6

83e minuut.
Saudek is nu in balbezit. Andrlík onderschept slim de pass. Andrlík geeft de bal voor. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap. Duffek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kobosil passt de bal met de wreef. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa met een sublieme pass. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Felčan speelt de bal door. Jura kan de bal niet met de borst controleren. Jura geeft een hoge lob. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Batelov 56%, Barcelona.FC 44%.
1FC Batelov - Barcelona.FC 3:6