Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona.FC 1FC Batelov
smrt Tactiek pp
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 54.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Kobosil met een sublieme pass. Marinkov is nu in balbezit. Marinkov met een sublieme pass. Losna rent richting de bal. Losna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Losna rent richting de bal. Losna passt de bal met de wreef. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Ouřada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 1:0

13e minuut.
Šomek probeert naar een medespeler te passen. Zdvíhal rent richting de bal. Rybář onderschept slim de pass. Rybář draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 1:1

25e minuut.
Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dlabaja. Šomek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orlík rent richting de bal. Orlík draait met de bal, schiet en ... Krčín bokst de bal weg.

42e minuut.
Třicátník probeert naar een medespeler te passen. Orlík rent richting de bal. Rybář rent richting de bal. Rybář draait met de bal, schiet en ... Krčín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Třicátník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šomek is nu in balbezit. Šomek geeft de bal voor. Rybář krijgt zijn hoofd ertegen. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 48%, 1FC Batelov 52%.
Barcelona.FC - 1FC Batelov 1:2

51e minuut.
Erat passt de bal met de wreef. Jura rent richting de bal. Jura passt de bal in één keer door. Rybář is nu in balbezit. Rybář schiet op doel. Krčín bokst de bal weg.

60e minuut.
Třicátník bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duffek. Třicátník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jura met een snel genomen vrije trap. Rybář maakt een snoekduik en kopt de bal. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Buitenspel voor Orlík. Goede buitenspelval van de verdediging. Barrera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Losna kopt de bal weg. Saudek is nu in balbezit. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 2:2

65e minuut.
Duffek met de inworp. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal zonder na te denken. Kobosil geeft een hoge lob. Losna krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kobosil passt de bal in één keer door. Marinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinkov probeert naar een medespeler te passen. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna schiet op doel. Ouřada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 3:2

81e minuut.
Zdvíhal is nu in balbezit. Šomek rent richting de bal. Šomek passt de bal zonder na te denken. Orlík is nu in balbezit. Orlík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Duffek is nu in balbezit. Orlík onderschept slim de pass. Orlík passt de bal met de wreef. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář draait met de bal, schiet en ... Krčín bokst de bal weg.

88e minuut.
Kłomski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duffek met een snelle inworp. Roa rent richting de bal. Roa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Třicátník rent richting de bal. Třicátník passt de bal in één keer door. Rybář is nu in balbezit. Rybář schiet op doel. Krčín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 43%, 1FC Batelov 57%.
Barcelona.FC - 1FC Batelov 3:2