Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MIKY Batelov Poslední FC Batelov
-) Tactiek ok
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Havlík passt de bal zonder na te denken. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ðức begaat een overtreding. Tuấn Ðức krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciorchine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuấn Ðức legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:1

9e minuut.
Balajti geeft de bal voor. Jarošík kopt de bal weg. Tutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Balko is nu in balbezit. Tuấn Ðức onderschept slim de pass. Tuấn Ðức met een sublieme pass. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine schiet op doel. Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Jarošík onderschept slim de pass. Jarošík passt de bal zonder na te denken. Tuấn Ðức geeft een lange en hoge pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:2

22e minuut.
Havlík is nu in balbezit. Kalena rent richting de bal. Kalena geeft een hoge lob. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Diezma geeft een hoge lob. Inworp. Chalupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Myszkowski rent richting de bal. Kerbera verovert de bal door een tackle van achteren. Kerbera passt de bal met de wreef. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tuấn Ðức heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Ðức met een sublieme pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Jarošík springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kerbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerbera geeft een hoge lob. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Tryggvason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:3

43e minuut.
Jarošík is nu in balbezit. Tuấn Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko onderschept slim de pass. Jarošík rent richting de bal. Jarošík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 78%, Poslední FC Batelov 22%.
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:4

50e minuut.
Tuấn Ðức probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tutti. Ciorchine raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciorchine wilt de vrije trap nemen. Tryggvason bokst de bal weg.

51e minuut.
Lebel controleert de bal met de borst. Kalena is nu in balbezit. Kalena schiet op doel. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chalupa met een sublieme pass. Jarošík is nu in balbezit. Diezma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarošík raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Miano wilt de vrije trap nemen. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:5

60e minuut.
Inworp. Müürsepp komt het veld opgelopen. Chalupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarošík geeft een hoge lob. Müürsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:6

65e minuut.
Ciorchine passt de bal in één keer door. Tuấn Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ðức met een sublieme pass. Chalupa rent richting de bal. Chalupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tuấn Ðức met een sublieme pass. Kalena rent richting de bal. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:7

80e minuut.
Tuấn Ðức geeft een hoge lob. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa passt de bal met de wreef. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:8

82e minuut.
Tutti neemt vlug de vrije trap. Kerbera rent richting de bal. Kerbera passt de bal in één keer door. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Jarošík verovert de bal door een tackle van achteren. Jarošík geeft een lange en hoge pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 64%, Poslední FC Batelov 36%.
FK MIKY Batelov - Poslední FC Batelov 0:9