Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poslední FC Batelov FK MIKY Batelov
ok Tactiek -)
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 41.6
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Jarošík passt de bal in één keer door. Chalupa rent richting de bal. Chalupa passt de bal met de wreef. Tuấn Ðức is nu in balbezit. Tuấn Ðức draait met de bal, schiet en ... Müürsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciorchine rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalena neemt de hoekschop. Jarošík is nu in balbezit. Jarošík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 1:0

8e minuut.
Kalena geeft een hoge lob. Ciorchine is nu in balbezit. Vallet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciorchine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuấn Ðức neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 2:0

9e minuut.
Gubán is nu in balbezit. Gubán geeft een hoge lob. Balko is nu in balbezit. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ciorchine kopt de bal weg. Jarošík is nu in balbezit. Tutti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tutti krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalena de bal. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 3:0

26e minuut.
Buitenspel voor Újezdecký. Goede buitenspelval van de verdediging. Balajti neemt vlug de vrije trap. Jarošík kopt de bal weg. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine schiet op doel. Müürsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poslední FC Batelov 28%, FK MIKY Batelov 72%.
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 4:0

53e minuut.
Kerbera passt de bal in één keer door. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa geeft de bal voor. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Müürsepp bokst de bal weg.

64e minuut.
Kerbera geeft een hoge lob. Tuấn Ðức speelt de bal door. Ciorchine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Müürsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 5:0

66e minuut.
Kerbera heeft problemen om de bal te vangen. Kerbera passt de bal zonder na te denken. Chalupa rent richting de bal. Chalupa geeft een hoge lob. Ciorchine maakt een snoekduik en kopt de bal. Müürsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vallet geeft een hoge lob. Balajti speelt de bal door. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poslední FC Batelov 33%, FK MIKY Batelov 67%.
Poslední FC Batelov - FK MIKY Batelov 6:0