Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1FC Batelov Poslední FC Batelov
pp Tactiek ok
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 56.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kalena controleert de bal met de borst. Jura is nu in balbezit. Tuấn Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Ðức geeft de bal voor. Jarošík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Jarošík heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 0:1

6e minuut.
Chalupa rent richting de bal. Chalupa met een sublieme pass. Jarošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarošík schiet op doel. Ouřada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 0:2

11e minuut.
Kerbera verovert de bal door een tackle van achteren. Kerbera speelt de bal door. Chalupa rent richting de bal. Chalupa geeft een lange en hoge pass. Ciorchine springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Erat heeft problemen om de bal te vangen. Erat met een sublieme pass. Kłomski is nu in balbezit. Jarošík verovert de bal door een tackle van achteren. Jarošík draait met de bal, schiet en ... Ouřada bokst de bal weg. Ciorchine is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 0:3

26e minuut.
Jarošík rent richting de bal. Tuấn Ðức met een sublieme pass. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 0:4

34e minuut.
Kłomski geeft een hoge lob. Kalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Erat begaat een overtreding. Kalena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalena met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Andrlík verovert de bal door een tackle van achteren. Miano is nu in balbezit. Třicátník begaat een overtreding. Třicátník krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ciorchine is nu in balbezit. Met opzet legt Erat zijn tegenspeler op de grond. Ciorchine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miano met een snel genomen vrije trap. Jarošík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 0:5

44e minuut.
Kerbera geeft de bal voor. Kłomski met een sublieme pass. Klungelig pakt Erat de bal. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ouřada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Batelov 62%, Poslední FC Batelov 38%.
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 0:5

46e minuut.
Rodríguez Ávalo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kłomski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłomski passt de bal met de wreef. Erat heeft problemen om de bal te vangen. Kalena rent richting de bal. Kalena geeft een hoge lob. Ouřada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jarošík is nu in balbezit. Jarošík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 0:6

64e minuut.
Andrlík kan de bal niet met de borst controleren. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Ciorchine verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kłomski heeft problemen om de bal te vangen. Kłomski geeft de bal voor. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář haalt uit met een fantastische trap. Knez bokst de bal weg. Orlík rent richting de bal. Orlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 1:6

70e minuut.
Třicátník geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Knez trapt de bal weg. Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Balajti onderschept slim de pass. Balajti probeert naar een medespeler te passen. Erat is nu in balbezit. Erat passt de bal met de wreef. Rybář rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Balajti onderschept slim de pass. Pompeu rent richting de bal. Pompeu geeft een hoge lob. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Batelov 52%, Poslední FC Batelov 48%.
1FC Batelov - Poslední FC Batelov 1:6