Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MIKY Batelov Barcelona.FC
-) Tactiek smrt
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 51.1
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Havlík passt de bal zonder na te denken. Vallet met een sublieme pass. Klungelig pakt Balko de bal. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Losna rent richting de bal. Korteschiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korteschiel krijgt een gele kaart. Losna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saudek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tryggvason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roa geeft de bal voor. Saudek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Marcão kopt de bal weg. Kobosil is nu in balbezit. Kobosil probeert naar een medespeler te passen. Roa is nu in balbezit. Roa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dlabaja geeft een hoge lob. Saudek is nu in balbezit. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:1

13e minuut.
Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkowski probeert naar een medespeler te passen. Marcão is nu in balbezit. Marcão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Osila verovert de bal door een tackle van achteren. Osila geeft een lange en hoge pass. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Tryggvason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:2

28e minuut.
Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabaja geeft een hoge lob. Losna rent richting de bal. Losna haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:3

31e minuut.
Kobosil geeft een lange en hoge pass. Tryggvason probeert naar een medespeler te passen. Roa kopt de bal weg. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Roa is nu in balbezit. Roa passt de bal in één keer door. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna schiet op doel. Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:4

37e minuut.
Zdvíhal kopt de bal weg. Klungelig pakt Losna de bal. Losna passt de bal in één keer door. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kobosil geeft een hoge lob. Daar is Tutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 73%, Barcelona.FC 27%.
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:5

51e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal zonder na te denken. Daar is Losna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losna schiet op doel. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:6

53e minuut.
Marinkov heeft problemen om de bal te vangen. Marinkov speelt de bal door. Losna rent richting de bal. Losna draait met de bal, schiet en ... Tryggvason maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:7

55e minuut.
Marinkov rent richting de bal. Marinkov met een sublieme pass. Losna rent richting de bal. Losna haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:8

60e minuut.
Inworp. Müürsepp komt het veld opgelopen. Kobosil met de inworp. Roa is nu in balbezit. Roa geeft een hoge lob. Marinkov rent richting de bal. Marinkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Saudek onderschept slim de pass. Saudek passt de bal zonder na te denken. Roa rent richting de bal. Losna rent richting de bal. Losna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek schiet op doel. Paal! Müürsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kobosil is nu in balbezit. Kobosil passt de bal in één keer door. Roa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Losna de bal. Losna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:9

73e minuut.
Felčan kopt de bal weg. Havlík is nu in balbezit. Roa geeft de bal voor. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zagalo heeft problemen om de bal te vangen. Osila rent richting de bal. Zagalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagalo krijgt een gele kaart. Osila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saudek is nu in balbezit. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:10

79e minuut.
Dlabaja is nu in balbezit. Dlabaja geeft de bal voor. Roa kopt de bal weg. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roa speelt de bal door. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna haalt uit met een fantastische trap. Müürsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Myszkowski is nu in balbezit. Kobosil onderschept slim de pass. Kobosil passt de bal in één keer door. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek draait met de bal, schiet en ... Müürsepp bokst de bal weg.

86e minuut.
Kobosil is nu in balbezit. Kobosil geeft de bal voor. Losna rent richting de bal. Losna draait met de bal, schiet en ... Müürsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:11

89e minuut.
Myszkowski probeert de bal met de borst te controleren. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tutti ... Strafschop! Saudek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saudek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 68%, Barcelona.FC 32%.
FK MIKY Batelov - Barcelona.FC 0:11