Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrum Nowa-Huta Huricane
lol 5def Tactiek xyz
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 38.5
excellent Schieten average
good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Dupotey geeft een lange en hoge pass. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil schiet op doel. Kraśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Huricane 1:0

5e minuut.
Dupotey rent richting de bal. Dupotey met een sublieme pass. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić onderschept slim de pass. Matošić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Riffo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupotey. Dupotey krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Karolek kopt de bal weg. Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi passt de bal in één keer door. Matošić rent richting de bal. Matošić schiet op doel. Kraśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dell`Olio kopt de bal weg. Palácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossaert maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bossaert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Matošić kopt de bal weg. Klungelig pakt Palácio de bal. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palácio onderschept slim de pass. Palácio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Huricane 2:0

28e minuut.
Palácio verovert de bal door een tackle van achteren. Palácio met een sublieme pass. Matošić is nu in balbezit. Matošić draait met de bal, schiet en ... Kraśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Huricane 3:0

34e minuut.
Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey geeft een lange en hoge pass. Matošić kopt de bal weg. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Benesperi is nu in balbezit. Karolek begaat een overtreding. Benesperi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benesperi met een snel genomen vrije trap. Fijołek kopt de bal weg. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil geeft de bal voor. Matošić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 38%, Huricane 62%.
Centrum Nowa-Huta - Huricane 3:0

48e minuut.
Lunardi verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey met een sublieme pass. Matošić rent richting de bal. Matošić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dell`Olio geeft een hoge lob. Vieira kopt de bal weg. Fijołek heeft problemen om de bal te vangen. Nahodil rent richting de bal. Nahodil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Huricane 4:0

74e minuut.
Benesperi probeert naar een medespeler te passen. Palácio is nu in balbezit. Palácio met een sublieme pass. Matošić is nu in balbezit. Matošić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey passt de bal in één keer door. Maliňák verovert de bal door een tackle van achteren. Matošić rent richting de bal. Matošić haalt uit met een fantastische trap. Kraśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 35%, Huricane 65%.
Centrum Nowa-Huta - Huricane 4:0