Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) Boscy Footbolowcy
3-4-3 Tactiek by Antos
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 8
30.5 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten solide
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Subev met een sublieme pass. Klungelig pakt Califf de bal. Califf probeert naar een medespeler te passen. Fisher is nu in balbezit. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Subev onderschept slim de pass. Subev geeft een lange en hoge pass. Califf is nu in balbezit. Califf schiet op doel. Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Salter rent richting de bal. Salter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:1

13e minuut.
Subev heeft problemen om de bal te vangen. Subev passt de bal met de wreef. Pedalada rent richting de bal. Califf verovert de bal door een tackle van achteren. Califf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Jakobs rent richting de bal. Howes onderschept slim de pass. Herbasch onderschept slim de pass. Herbasch draait met de bal, schiet en ... Vercollone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev geeft de bal voor. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf schiet op doel. Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:2

26e minuut.
Subev rent richting de bal. Puelmilla wirhin begaat een overtreding. Subev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Califf springt en kopt de bal. Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Subev geeft een lange en hoge pass. Fisher rent richting de bal. Fisher geeft de bal voor. Califf rent richting de bal. Califf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:3

28e minuut.
Salter onderschept slim de pass. Petkovic rent richting de bal. Califf verovert de bal door een tackle van achteren. Califf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Potiguara de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Teruel is nu in balbezit. Teruel passt de bal met de wreef. Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev geeft de bal voor. Califf krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Marsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakobs is nu in balbezit. Marsch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marsch naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Teruel verovert de bal door een tackle van achteren. Teruel speelt de bal door. Subev probeert naar een medespeler te passen. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pedalada trapt de bal weg van het doel. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subev. Subev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 74%, Boscy Footbolowcy 26%.
(L) - Boscy Footbolowcy 0:3

47e minuut.
Salter rent richting de bal. Salter passt de bal in één keer door. Subev probeert naar een medespeler te passen. Califf rent richting de bal. Califf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salter de bal. Califf rent richting de bal. Califf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:4

53e minuut.
Fisher geeft de bal voor. Salter heeft problemen om de bal te vangen. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Califf de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Teruel kopt de bal weg. Fisher rent richting de bal. Fisher met een sublieme pass. Califf heeft problemen om de bal te vangen. Califf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Califf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Califf passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salter de bal. Salter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:5

60e minuut.
Teruel kan de bal niet met de borst controleren. Teruel probeert naar een medespeler te passen. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:6

63e minuut.
Subev geeft de bal voor. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter geeft een hoge lob. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teruel onderschept slim de pass. Teruel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Subev geeft een lange en hoge pass. Fisher kopt de bal weg. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:7

77e minuut.
Califf verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher geeft de bal voor. Salter rent richting de bal. Salter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Herbasch kopt de bal weg. Koch geeft een hoge lob. Salter rent richting de bal. Salter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Layfield heeft problemen om de bal te vangen. Layfield geeft een hoge lob. Califf is nu in balbezit. Califf schiet op doel. Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Koch geeft de bal voor. Daar is Selvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:8

85e minuut.
Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Teruel is nu in balbezit. Teruel speelt de bal door. Salter is nu in balbezit. Salter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Salter heeft problemen om de bal te vangen. Salter probeert naar een medespeler te passen. Califf rent richting de bal. Califf schiet op doel. Selvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:9

88e minuut.
Selvik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teruel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salter heeft problemen om de bal te vangen. Salter geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Boscy Footbolowcy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 69%, Boscy Footbolowcy 31%.
(L) - Boscy Footbolowcy 0:10