Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHILE_FC Gdyńska Arka
panxuk Tactiek 5-3-2_hold
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 62.1
average Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Garwoła speelt de bal door. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Altoviti is nu in balbezit. Altoviti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:1

8e minuut.
Rusoiu geeft een hoge lob. Nicpoń kan de bal niet met de borst controleren. Nicpoń met een sublieme pass. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoviti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kahoun geeft de bal voor. Berthelot probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń geeft een hoge lob. Altoviti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mantello geeft de bal voor. Inworp. Kloskowski met de inworp. Daar is Rusoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusoiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoviti schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nicpoń met een snelle inworp. Késmárky geeft een lange en hoge pass. Touro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kahoun heeft problemen om de bal te vangen. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky probeert naar een medespeler te passen. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kahoun passt de bal zonder na te denken. Késmárky heeft problemen om de bal te vangen. Késmárky speelt de bal door. Altoviti rent richting de bal. Altoviti draait met de bal, schiet en ... Touro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kazanova met een sublieme pass. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kloskowski de bal. Kloskowski schiet op doel. Touro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 64%, Gdyńska Arka 36%.
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:1

46e minuut.
Lonien komt het veld opgelopen. Surma komt het veld opgelopen. Abello komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kloskowski passt de bal in één keer door. Lonien speelt de bal door. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft een hoge lob. Surma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Lonien onderschept slim de pass. Lonien met een sublieme pass. Daar is Nicpoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Surma maakt een snoekduik en kopt de bal. Touro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:2

57e minuut.
Lonien speelt de bal door. Nicpoń heeft problemen om de bal te vangen. Nicpoń speelt de bal door. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ... Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap. Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lonien bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonien passt de bal in één keer door. Daar is Nicpoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicpoń geeft een hoge lob. Surma maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń speelt de bal door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:3

69e minuut.
Daar is Nicpoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicpoń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Surma de bal. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:4

71e minuut.
Rusoiu passt de bal met de wreef. Nicpoń heeft problemen om de bal te vangen. Nicpoń passt de bal in één keer door. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel. Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:5

73e minuut.
Lonien met een sublieme pass. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń geeft een hoge lob. Surma rent richting de bal. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 79%, Gdyńska Arka 21%.
CHILE_FC - Gdyńska Arka 0:6