Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht FCTheBlade
352 neo v2 Tactiek NewModded
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
36 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 48.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bradu passt de bal met de wreef. Tutorić met een sublieme pass. Bastaens speelt de bal door. Daar is Ducoulombier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Wałdoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabulosa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prăscan neemt de hoekschop. Ducoulombier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastaens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Csala trapt de bal weg. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 1:0

13e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Buendía passt de bal zonder na te denken. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane passt de bal in één keer door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jaspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Prăscan passt de bal met de wreef. Daar is Wałdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducoulombier verovert de bal door een tackle van achteren. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Csala trapt de bal weg. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve met een sublieme pass. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vujić geeft de bal voor. Daar is Ducoulombier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Csala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 2:0

24e minuut.
Wałdoch geeft een hoge lob. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Jaspers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 2:1

28e minuut.
Grabulosa rent richting de bal. Prăscan onderschept slim de pass. Prăscan passt de bal in één keer door. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tank rent richting de bal. Bastaens verovert de bal door een tackle van achteren. Bastaens passt de bal zonder na te denken. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 3:1

35e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Walgraeve heeft problemen om de bal te vangen. Walgraeve met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Bastaens geeft een hoge lob. Grabulosa kopt de bal weg. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft de bal voor. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 4:1

40e minuut.
Bastaens heeft problemen om de bal te vangen. Bastaens passt de bal zonder na te denken. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 5:1

41e minuut.
Tank is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ducoulombier passt de bal in één keer door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een hoge lob. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortiz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prăscan zal de hoekschop nemen. Ducoulombier maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ortiz de bal. Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Walgraeve passt de bal in één keer door. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Csala bokst de bal weg. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 30%, FCTheBlade 70%.
neoAnderlecht - FCTheBlade 6:1

48e minuut.
Ortiz passt de bal zonder na te denken. Ducoulombier is nu in balbezit. Maturén legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ducoulombier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walgraeve legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Csala speelt de bal door. Fournet probeert de bal aan de voet te houden. Ducoulombier rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 7:1

55e minuut.
Walgraeve speelt de bal door. Bastaens heeft problemen om de bal te vangen. Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Prăscan is nu in balbezit. Prăscan passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bastaens met een sublieme pass. Prăscan met een sublieme pass. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap. Csala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 8:1

62e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Laureys is nu in balbezit. Laureys passt de bal met de wreef. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Fournet passt de bal met de wreef. Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa geeft een hoge lob. Fam rent richting de bal. Fam schiet op doel. Jaspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 8:2

70e minuut.
Koopmans met de inworp. Walgraeve heeft problemen om de bal te vangen. Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prăscan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Csala trapt de bal weg. Bastaens kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Csala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 9:2

79e minuut.
Maturén heeft problemen om de bal te vangen. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Grabulosa geeft een lange en hoge pass. Bradu probeert de bal aan de voet te houden. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Jaspers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daar is Ducoulombier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maturén geeft een hoge lob. Bradu geeft de bal voor. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 40%, FCTheBlade 60%.
neoAnderlecht - FCTheBlade 9:2