Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings NSZ Brygada Świętokrzyska 1944
Trident Tactiek 424
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Turski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coleman met een snelle inworp. Chen rent richting de bal. Chen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen geeft de bal voor. Holmes kopt de bal weg. Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 1:0

13e minuut.
Holmes kopt de bal weg. Waite heeft problemen om de bal te vangen. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Coleman heeft problemen om de bal te vangen. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy passt de bal zonder na te denken. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite passt de bal in één keer door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 2:0

24e minuut.
Waite passt de bal met de wreef. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes onderschept slim de pass. Holmes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chen kopt de bal weg. Waite rent richting de bal. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 3:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Holmes de bal onder controle te krijgen. Ałtyn speelt de bal door. Klungelig pakt Chełchowski de bal. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Turski rent richting de bal. Turski geeft de bal voor. D`Arcy kopt de bal weg. Waite is nu in balbezit. Waite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes rent richting de bal. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Prince passt de bal zonder na te denken. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite passt de bal in één keer door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Waite is nu in balbezit. Waite passt de bal zonder na te denken. Prince rent richting de bal. Prince haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 32%, NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 68%.
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 3:0

49e minuut.
Prince is nu in balbezit. Prince geeft een lange en hoge pass. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes onderschept slim de pass. Holmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chen geeft de bal voor. Holmes is nu in balbezit. Holmes geeft een lange en hoge pass. Prince heeft problemen om de bal te vangen. Prince haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chen geeft een lange en hoge pass. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince onderschept slim de pass. Prince haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 4:0

58e minuut.
Chen probeert naar een medespeler te passen. Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal met de wreef. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 5:0

62e minuut.
Chen heeft problemen om de bal te vangen. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen speelt de bal door. Prince is nu in balbezit. Prince schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Coleman kopt de bal weg. Holmes kan de bal niet met de borst controleren. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 6:0

67e minuut.
Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite met een sublieme pass. Prince is nu in balbezit. Prince schiet op doel. Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 7:0

70e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Waite verovert de bal door een tackle van achteren. Waite geeft een hoge lob. Prince rent richting de bal. Prince schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince met een sublieme pass. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite draait met de bal, schiet en ... Szulc heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft een hoge lob. Klungelig pakt Waite de bal. Waite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 8:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Arcy met een snelle inworp. Chen probeert de bal met de borst te controleren. Chen geeft een lange en hoge pass. Prince krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy met een sublieme pass. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 9:0

87e minuut.
Ałtyn is nu in balbezit. Tennant verovert de bal door een tackle van achteren. Chen probeert naar een medespeler te passen. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 25%, NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 75%.
Cool Runnings - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 9:0