Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 Cool Runnings
424 Tactiek Trident
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 37.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Osenkowski passt de bal met de wreef. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:1

3e minuut.
Holmes met de inworp. Chen is nu in balbezit. Chen probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal zonder na te denken. D`Arcy is nu in balbezit. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Prince onderschept slim de pass. Prince passt de bal met de wreef. D`Arcy rent richting de bal. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chen is nu in balbezit. Chen geeft de bal voor. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:2

18e minuut.
Smalec verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Osenkowski is nu in balbezit. Bailey onderschept slim de pass. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chełmiński rent richting de bal. Holmes onderschept slim de pass. Holmes passt de bal in één keer door. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince met een sublieme pass. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:3

25e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes passt de bal zonder na te denken. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:4

32e minuut.
Smalec is nu in balbezit. Coleman onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turski. Coleman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coleman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:5

35e minuut.
Smalec bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy onderschept slim de pass. D`Arcy met een sublieme pass. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:6

42e minuut.
Ałtyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chen. Ałtyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gontarewicz met een snel genomen vrije trap. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski probeert naar een medespeler te passen. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Holmes probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal in één keer door. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 82%, Cool Runnings 18%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:6

46e minuut.
Bailey passt de bal met de wreef. D`Arcy rent richting de bal. Gontarewicz is nu in balbezit. D`Arcy verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arcy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Coleman is nu in balbezit. Smalec verovert de bal door een tackle van achteren. Smalec probeert naar een medespeler te passen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:7

53e minuut.
Prince rent richting de bal. Prince geeft een hoge lob. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:8

58e minuut.
Holmes met de inworp. Chen speelt de bal door. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey schiet op doel. Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:9

59e minuut.
Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey onderschept slim de pass. Bailey passt de bal met de wreef. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Ałtyn heeft problemen om de bal te vangen. Coleman onderschept slim de pass. Coleman geeft een hoge lob. Prince rent richting de bal. Prince schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey onderschept slim de pass. Bailey passt de bal in één keer door. Daar is Prince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:10

70e minuut.
Coleman geeft een hoge lob. Klungelig pakt D`Arcy de bal. D`Arcy speelt de bal door. Bailey rent richting de bal. Prince is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:11

73e minuut.
Coleman kopt de bal weg. D`Arcy is nu in balbezit. Bailey rent richting de bal. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Szulc probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey speelt de bal door. Klungelig pakt Szulc de bal. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:12

79e minuut.
Holmes rent richting de bal. Holmes geeft een hoge lob. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:13

82e minuut.
Okoniewski rent richting de bal. Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Chen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Gontarewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Szulc de bal. D`Arcy rent richting de bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
D`Arcy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince verovert de bal door een tackle van achteren. Prince schiet op doel. Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:14

88e minuut.
Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski passt de bal in één keer door. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dalkiewicz trapt de bal weg van het doel. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Holmes probeert naar een medespeler te passen. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 77%, Cool Runnings 23%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - Cool Runnings 0:14