Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 neoAnderlecht
424 Tactiek 442 neo v2
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 51.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koopmans met een snelle inworp. Vujić met een sublieme pass. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bastaens passt de bal in één keer door. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:1

7e minuut.
Gancarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan onderschept slim de pass. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Dalkiewicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan met een sublieme pass. Daar is Ducoulombier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chełchowski met een harde bal richting middenveld. Prăscan kopt de bal weg. Ducoulombier is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bastaens is nu in balbezit. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chełchowski de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Prăscan onderschept slim de pass. Prăscan geeft een hoge lob. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ducoulombier is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Chełchowski begaat een overtreding. Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koopmans komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Bastaens geeft een hoge lob. Ducoulombier heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:2

23e minuut.
Bastaens met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:3

26e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ducoulombier is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:4

27e minuut.
Vujić passt de bal in één keer door. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... Chełchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chełchowski met een harde bal richting middenveld. Bastaens kopt de bal weg. Daar is Smalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:5

32e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Ducoulombier controleert de bal met de borst. Ducoulombier geeft de bal voor. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Szulc de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bastaens neemt de hoekschop. Ducoulombier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:6

40e minuut.
Koopmans geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier geeft een hoge lob. Ortiz springt en kopt de bal. Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:7

41e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Tutorić speelt de bal door. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Daar is Ducoulombier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bastaens kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 86%, neoAnderlecht 14%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:7

47e minuut.
Smalec passt de bal zonder na te denken. Bastaens rent richting de bal. Bastaens passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:8

50e minuut.
Bastaens is nu in balbezit. Bastaens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ducoulombier de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ortiz met een sublieme pass. Ducoulombier is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Turski kopt de bal weg. Vujić rent richting de bal. Vujić speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Monzón rent richting de bal. Monzón passt de bal in één keer door. Daar is Koopmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz rent richting de bal. Ducoulombier verovert de bal door een tackle van achteren. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan met een sublieme pass. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier schiet op doel. Chełchowski probeert de bal aan de voet te houden. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Koopmans geeft een lange en hoge pass. Daar is Chełchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:9

73e minuut.
Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier geeft de bal voor. Daar is Smalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koopmans rent richting de bal. Koopmans geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Koopmans geeft de bal voor. Prăscan controleert de bal met de borst. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier schiet op doel. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:10

77e minuut.
Smalec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

78e minuut.
Ducoulombier passt de bal in één keer door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prăscan passt de bal met de wreef. Daar is Bastaens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Koopmans probeert naar een medespeler te passen. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ducoulombier raakt geblesseerd tijdens het duel. Koopmans neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ałtyn kopt de bal weg. Koopmans heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Prăscan geeft een lange en hoge pass. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Szulc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastaens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ducoulombier kan de bal niet met de borst controleren. Ducoulombier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 85%, neoAnderlecht 15%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - neoAnderlecht 0:10