Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade Cool Runnings
NewModded Tactiek Trident
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 42.5
outstanding Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Grabulosa speelt de bal door. Waite is nu in balbezit. Tank is nu in balbezit. Waite rent richting de bal. Waite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Buendía speelt de bal door. Blyacha is nu in balbezit. Blyacha passt de bal met de wreef. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Coleman begaat een overtreding. Buendía raakt geblesseerd tijdens het duel. Tank zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fam kopt de bal weg. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tank probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga speelt de bal door. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delmotte de bal. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Cool Runnings 1:0

38e minuut.
Daar is Coleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía rent richting de bal. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Buendía met een sublieme pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Downing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Downing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 38%, Cool Runnings 62%.
FCTheBlade - Cool Runnings 1:0

50e minuut.
Tennant met een sublieme pass. Waite is nu in balbezit. Wałdoch rent richting de bal. Waite onderschept slim de pass. Waite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tank geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coleman met de inworp. Chen rent richting de bal. Chen geeft een lange en hoge pass. Csala bokst de bal weg. Prince krijgt zijn hoofd ertegen. Csala bokst de bal weg.

55e minuut.
Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Bell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Cool Runnings 2:0

56e minuut.
Fam is nu in balbezit. Holmes onderschept slim de pass. Holmes probeert naar een medespeler te passen. Prince is nu in balbezit. Prince schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grabulosa geeft een lange en hoge pass. Bzdęga kan de bal niet met de borst controleren. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Buendía de bal onder controle te krijgen. Buendía draait met de bal, schiet en ... Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Blyacha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cochrane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grabulosa neemt zijn aanloop. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Cool Runnings 3:0

70e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Bell bokst de bal weg.

71e minuut.
Bell maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buendía geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tennant de bal. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Maturén geeft een hoge lob. Downing kopt de bal weg. Bzdęga rent richting de bal. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Langdon geeft de bal voor. Maturén kopt de bal weg. Holmes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fam is nu in balbezit. Fam haalt uit met een fantastische trap. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tank kopt de bal weg. Buendía rent richting de bal. Buendía met een sublieme pass. Bzdęga is nu in balbezit. Delmotte is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Prince probeert naar een medespeler te passen. Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal in één keer door. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 34%, Cool Runnings 66%.
FCTheBlade - Cool Runnings 3:0