Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade NSZ Brygada Świętokrzyska 1944
NewModded Tactiek 424
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 18.8
uitstekend Schieten slecht
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Cochrane met een sublieme pass. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 1:0

4e minuut.
Fam speelt de bal door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Cochrane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delmotte de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 2:0

9e minuut.
Fam probeert naar een medespeler te passen. Cochrane rent richting de bal. Cochrane passt de bal met de wreef. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga geeft een lange en hoge pass. Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Delmotte speelt de bal door. Fam rent richting de bal. Fam passt de bal met de wreef. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 3:0

17e minuut.
Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane geeft een lange en hoge pass. Buendía is nu in balbezit. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cochrane geeft een lange en hoge pass. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía rent richting de bal. Buendía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Fournet probeert naar een medespeler te passen. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel. Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 4:0

25e minuut.
Moszek probeert naar een medespeler te passen. Grabulosa is nu in balbezit. Grabulosa geeft de bal voor. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dalkiewicz trapt de bal weg. Fam kopt de bal weg. Fam is nu in balbezit. Fam geeft de bal voor. Delmotte maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fam kopt de bal weg. Delmotte controleert de bal met de borst. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Chełchowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Moszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga speelt de bal door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cochrane rent richting de bal. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 5:0

33e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 6:0

36e minuut.
Inworp. Fournet met de inworp. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam geeft de bal voor. Delmotte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 7:0

37e minuut.
Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane passt de bal met de wreef. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 8:0

39e minuut.
Inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga geeft een hoge lob. Buendía krijgt zijn hoofd ertegen. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 9:0

42e minuut.
Fam geeft de bal voor. Dalkiewicz met een sublieme pass. Fam kopt de bal weg. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel. Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 17%, NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 83%.
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 9:0

47e minuut.
Chełchowski passt de bal zonder na te denken. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga passt de bal met de wreef. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 10:0

49e minuut.
Fournet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam geeft een hoge lob. Buendía rent richting de bal. Buendía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 11:0

51e minuut.
Fournet kopt de bal weg. Turski heeft problemen om de bal te vangen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 12:0

55e minuut.
Moszek geeft een hoge lob. Fam geeft een lange en hoge pass. Buendía geeft de bal voor. Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz bokst de bal weg.

58e minuut.
Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane met een sublieme pass. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Fam is nu in balbezit. Fam geeft een lange en hoge pass. Buendía kopt de bal weg. Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dalkiewicz trapt de bal weg. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 13:0

64e minuut.
Bzdęga geeft de bal voor. Fam heeft problemen om de bal te vangen. Fam met een sublieme pass. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fam rent richting de bal. Fam passt de bal met de wreef. Bzdęga rent richting de bal. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełchowski is nu in balbezit. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte geeft een lange en hoge pass. Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dalkiewicz trapt de bal weg. Fam kopt de bal weg. Daar is Chełchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte passt de bal met de wreef. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 14:0

80e minuut.
Okoniewski rent richting de bal. Fam onderschept slim de pass. Fam probeert naar een medespeler te passen. Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chełchowski de bal. Buendía speelt de bal door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 15:0

83e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía geeft een lange en hoge pass. Fam rent richting de bal. Fam draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dalkiewicz trapt de bal weg. Fam kopt de bal weg. Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte rent richting de bal. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fam kopt de bal weg. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal met de wreef. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 16:0

88e minuut.
Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Fam met een sublieme pass. Chełchowski rent richting de bal. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 10%, NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 90%.
FCTheBlade - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 16:0