Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht Cool Runnings
352 neo v2 Tactiek Trident
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Bastaens passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Walgraeve speelt de bal door. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Prăscan passt de bal zonder na te denken. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Cool Runnings 1:0

20e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Langdon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastaens raakt geblesseerd tijdens het duel. Bastaens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Cool Runnings 2:0

29e minuut.
Monzón geeft de bal voor. Inworp. Fittock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chen is nu in balbezit. Chen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bastaens met de inworp. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve passt de bal in één keer door. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Cool Runnings 3:0

38e minuut.
Buonavolontà onderschept slim de pass. Walgraeve is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Bell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Cool Runnings 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 31%, Cool Runnings 69%.
neoAnderlecht - Cool Runnings 4:0

46e minuut.
Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier passt de bal zonder na te denken. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Cool Runnings 5:0

48e minuut.
Walgraeve met een sublieme pass. Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonavolontà maakt een afschuwelijke overtreding. Buonavolontà is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Adışanlı geeft een hoge lob. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Bastaens met de inworp. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Bastaens geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Cool Runnings 6:0

77e minuut.
Vujić is nu in balbezit. Vujić geeft een lange en hoge pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Cool Runnings 7:0

87e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Walgraeve met een sublieme pass. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier schiet op doel. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 31%, Cool Runnings 69%.
neoAnderlecht - Cool Runnings 7:0