Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings neoAnderlecht
Trident Tactiek 352 neo v2
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
46.2 gemiddelde waardering 55.9
average Schieten solid
solid Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Vujić passt de bal in één keer door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft de bal voor. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - neoAnderlecht 0:1

24e minuut.
Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier passt de bal met de wreef. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Walgraeve rent richting de bal. Coleman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coleman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bastaens passt de bal met de wreef. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bastaens met een sublieme pass. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Walgraeve speelt de bal door. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 63%, neoAnderlecht 37%.
Cool Runnings - neoAnderlecht 0:1

47e minuut.
Prince kopt de bal weg. Adışanlı rent richting de bal. Waite onderschept slim de pass. Waite draait met de bal, schiet en ... Jaspers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cool Runnings - neoAnderlecht 1:1

51e minuut.
Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve passt de bal in één keer door. Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prăscan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Tennant neemt vlug de vrije trap. Koopmans kopt de bal weg. Buonavolontà probeert de bal met de borst te controleren. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve schiet op doel. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Langdon geeft de bal voor. Ortiz rent richting de bal. Langdon begaat een overtreding. Ortiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walgraeve wilt de vrije trap nemen. Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - neoAnderlecht 1:2

71e minuut.
Walgraeve speelt de bal door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan rent richting de bal. Prăscan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Vujić heeft problemen om de bal te vangen. Vujić probeert naar een medespeler te passen. Walgraeve rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Blyacha verovert de bal door een tackle van achteren. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Blyacha begaat een overtreding. Walgraeve is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walgraeve wilt de vrije trap nemen. Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - neoAnderlecht 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 66%, neoAnderlecht 34%.
Cool Runnings - neoAnderlecht 1:3