Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY-is-the-LIMIT S.C. Teius
2024-2025 Tactiek liga 4
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 37.7
formidabel Schieten solide
solide Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Had haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Antonov de bal onder controle te krijgen. Gressó kopt de bal weg. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Trincea geeft een lange en hoge pass. Bîrcan controleert de bal met de borst. Had rent richting de bal. Had draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 1:0

9e minuut.
Ceauşescu probeert naar een medespeler te passen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Bîrcan maakt een snoekduik en kopt de bal. Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 2:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Barbagallo de bal onder controle te krijgen. Antonov rent richting de bal. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Had onderschept slim de pass. Had draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 3:0

21e minuut.
Martini is nu in balbezit. Trincea onderschept slim de pass. Trincea geeft een hoge lob. Had is nu in balbezit. Had schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aldrete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Codrescu neemt de hoekschop. Bîrcan krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tilincă de bal. Paal!

31e minuut.
Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul verovert de bal door een tackle van achteren. Schaul geeft een lange en hoge pass. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Codrescu probeert de bal met de borst te controleren. Codrescu geeft de bal voor. Antonov heeft problemen om de bal te vangen. Had rent richting de bal. Had draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Trincea verovert de bal door een tackle van achteren. Trincea geeft een hoge lob. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 4:0

41e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Bîrcan kopt de bal weg. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trincea probeert naar een medespeler te passen. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu geeft de bal voor. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 43%, S.C. Teius 57%.
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 5:0

48e minuut.
Bîrcan kopt de bal weg. Had is nu in balbezit. Barbagallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Had onderschept slim de pass. Had draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Toro heeft problemen om de bal te vangen. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had met een sublieme pass. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pantazescu geeft een hoge lob. Szkudelski kopt de bal weg. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul draait met de bal, schiet en ... Hanganu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 5:1

63e minuut.
Barbagallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbagallo passt de bal zonder na te denken. Pantazescu geeft een lange en hoge pass. Schaul is nu in balbezit. Schaul draait met de bal, schiet en ... Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu passt de bal zonder na te denken. Had is nu in balbezit. Had draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 6:1

76e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Tilincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Oportunista rent richting de bal. Oportunista geeft de bal voor. Toro controleert de bal met de borst. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu geeft de bal voor. Iorgulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 7:1

87e minuut.
Toro kopt de bal weg. Klungelig pakt Codrescu de bal. Codrescu geeft een hoge lob. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel. Iorgulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kozera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Martini de bal onder controle te krijgen. Codrescu geeft een hoge lob. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 36%, S.C. Teius 64%.
SKY-is-the-LIMIT - S.C. Teius 7:1