Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C. Teius Inter Teius
liga 4 Tactiek 4 3 3 tiki taka
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 35.9
solid Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Vişoianu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drakulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu is nu in balbezit. Drakulović onderschept slim de pass. Drakulović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pantera is nu in balbezit. Szkudelski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantera raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa met een snel genomen vrije trap. Tilincă probeert de bal aan de voet te houden. Drakulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Roosnupp kopt de bal weg. Tofan probeert de bal aan de voet te houden. Drakulović rent richting de bal. Drakulović draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Inter Teius 0:1

19e minuut.
Amer met een sublieme pass. Drakulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbagallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbagallo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Barbagallo onderschept slim de pass. Barbagallo geeft een hoge lob. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C. Teius - Inter Teius 1:1

25e minuut.
Begnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis geeft een hoge lob. Martini probeert de bal aan de voet te houden. Drakulović rent richting de bal. Drakulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Inter Teius 1:2

29e minuut.
Barbagallo is nu in balbezit. Barbagallo passt de bal in één keer door. Drakulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulović draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Inter Teius 1:3

44e minuut.
Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski rent richting de bal. Pantera begaat een overtreding. Pantera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 47%, Inter Teius 53%.
S.C. Teius - Inter Teius 1:3

47e minuut.
Pantazescu met de inworp. Barbagallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbagallo geeft een hoge lob. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Antonov geeft de bal voor. Inworp. Priewasser met een snelle inworp. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Tilincă met een sublieme pass. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schaul rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Inter Teius 2:3

70e minuut.
Pantera rent richting de bal. Pantazescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Begnis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drakulović is nu in balbezit. Drakulović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Amer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szepesi komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Barbagallo kopt de bal weg. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi geeft een lange en hoge pass. Drakulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulović haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 49%, Inter Teius 51%.
S.C. Teius - Inter Teius 2:3