Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spex United Arad
a1 Tactiek coppa
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 40
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kushetov komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Gaida rent richting de bal. Gaida passt de bal in één keer door. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Olabe is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaida met de inworp. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho schiet op doel. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gaida met de inworp. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal met de wreef. Determe rent richting de bal. Determe schiet op doel. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Gaida de bal. Gaida geeft een lange en hoge pass. Matallana heeft problemen om de bal te vangen. Determe verovert de bal door een tackle van achteren. Determe schiet op doel. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Véliz de bal. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - United Arad 1:0

13e minuut.
Chmielniak kopt de bal weg. Buitenspel voor Determe. Goede buitenspelval van de verdediging. Matallana maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eliaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. Galinho kopt de bal weg. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - United Arad 2:0

29e minuut.
Yoshimitsu geeft een lange en hoge pass. Eliaszewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Sylwester zijn tegenspeler op de grond. Sylwester krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Papoldini rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papoldini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pungă is nu in balbezit. Pungă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Véliz rent richting de bal. Siemieniec onderschept slim de pass. Siemieniec geeft de bal voor. Determe rent richting de bal. Determe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - United Arad 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 33%, United Arad 67%.
spex - United Arad 3:0

46e minuut.
Pilich probeert naar een medespeler te passen. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - United Arad 4:0

49e minuut.
Siemieniec onderschept slim de pass. Determe is nu in balbezit. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal met de wreef. Véliz onderschept slim de pass. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jereb passt de bal in één keer door. Gaida bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - United Arad 5:0

68e minuut.
Horvat kopt de bal weg. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olabe is nu in balbezit. Galinho onderschept slim de pass. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho rent richting de bal. Met opzet legt Pungă zijn tegenspeler op de grond. Galinho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Galinho kan niet meer verder spelen. Turczyniak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Matallana geeft de bal voor. Inworp. Pilich met een snelle inworp. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec schiet op doel. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Jereb heeft problemen om de bal te vangen. Jereb geeft de bal voor. Siemieniec kopt de bal weg. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe schiet op doel. Allard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Olabe passt de bal met de wreef. Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal in één keer door. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel. Allard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 28%, United Arad 72%.
spex - United Arad 5:0