Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba Inter Craiova
Horea Tactiek F
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
34.5 gemiddelde waardering 49
weak Schieten solid
adequate Passen excellent
average Verdedigen solid


4e minuut.
Rus met een sublieme pass. Gică geeft een lange en hoge pass. Garlaty kopt de bal weg. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Klungelig pakt Iarca de bal. Iarca passt de bal zonder na te denken. Capetinha is nu in balbezit. Garlaty verovert de bal door een tackle van achteren. Garlaty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pekmezcioğlu geeft een lange en hoge pass. Capetinha heeft problemen om de bal te vangen. Marin onderschept slim de pass. Marin draait met de bal, schiet en ... Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:1

19e minuut.
Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Levidis de bal. Garlaty is nu in balbezit. Garlaty schiet op doel. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rus is nu in balbezit. Acuña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rus raakt geblesseerd tijdens het duel. Marin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garlaty krijgt zijn hoofd ertegen. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha geeft een lange en hoge pass. Arias kopt de bal weg. Garlaty rent richting de bal. Garlaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Garlaty is nu in balbezit. Marin rent richting de bal. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:2

31e minuut.
Iarca passt de bal in één keer door. Garlaty rent richting de bal. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Garlaty rent richting de bal. Garlaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin passt de bal met de wreef. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu schiet op doel. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:3

45e minuut.
Garlaty is nu in balbezit. Levidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garlaty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 76%, Inter Craiova 24%.
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:4

54e minuut.
Gică is nu in balbezit. Gică passt de bal in één keer door. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Juzala geeft de bal voor. Garlaty rent richting de bal. Garlaty passt de bal zonder na te denken. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Juzala geeft een hoge lob. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca geeft een lange en hoge pass. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala passt de bal zonder na te denken. Pekmezcioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Iarca passt de bal met de wreef. Juzala is nu in balbezit. Juzala probeert naar een medespeler te passen. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Pekmezcioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Pekmezcioğlu de bal. Marin rent richting de bal. Yervinyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yervinyan krijgt een gele kaart. Marin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marin komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yervinyan met de inworp. Rus speelt de bal door. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Juzala rent richting de bal. Juzala passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:5

76e minuut.
Daar is Gică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică passt de bal zonder na te denken. Rus geeft een lange en hoge pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:6

81e minuut.
Pekmezcioğlu speelt de bal door. Daar is Iarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarca passt de bal zonder na te denken. Garlaty rent richting de bal. Garlaty schiet op doel. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Iarca met een snelle inworp. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala passt de bal zonder na te denken. Garlaty rent richting de bal. Garlaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 67%, Inter Craiova 33%.
Sport Club Alba - Inter Craiova 0:6