Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niccolò Ambrosiana 1929
nala Tactiek 1965-66
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten average
excellent Passen weak
very good Verdedigen average


13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Francese trapt de bal weg. Kocharyan met een sublieme pass. Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei haalt uit met een fantastische trap. Francese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak speelt de bal door. Gellei rent richting de bal. Gellei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Gellei de bal onder controle te krijgen. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Metallo is nu in balbezit. Gellei verovert de bal door een tackle van achteren. Gellei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Gellei rent richting de bal. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Ambrosiana 1929 1:0

37e minuut.
Łysiak passt de bal in één keer door. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan probeert naar een medespeler te passen. Gellei is nu in balbezit. Gellei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De Marchesi met de inworp. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Francese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 30%, Ambrosiana 1929 70%.
niccolò - Ambrosiana 1929 1:0

46e minuut.
De Marchesi is nu in balbezit. De Marchesi passt de bal met de wreef. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een hoge lob. Gellei maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Coordes probeert de bal met de borst te controleren. Coordes geeft de bal voor. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel. Francese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Ambrosiana 1929 2:0

59e minuut.
Stefanini kopt de bal weg. Łysiak geeft een hoge lob. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak geeft een lange en hoge pass. Gellei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Ambrosiana 1929 3:0

60e minuut.
Daar is Zanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Gellei is nu in balbezit. Gellei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Ambrosiana 1929 4:0

72e minuut.
Boguś geeft een hoge lob. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak onderschept slim de pass. Daar is Jankowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jankowiak rent richting de bal. Scornaienchi rent richting de bal. De Marchesi verovert de bal door een tackle van achteren. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Gellei krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gellei is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Metallo ... Strafschop! Gellei raakt geblesseerd tijdens het duel. Jankowiak neemt de penalty, wat een uithaal! Francese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Ambrosiana 1929 5:0

78e minuut.
Serrenti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sandon de bal onder controle te krijgen. De Marchesi rent richting de bal. De Marchesi geeft de bal voor. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kocharyan geeft de bal voor. Sandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak schiet op doel. Francese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Ambrosiana 1929 6:0

84e minuut.
Łysiak geeft een hoge lob. Daar is Jankowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gellei is nu in balbezit. Gellei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kocharyan is nu in balbezit. Łysiak met een sublieme pass. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei is nu in balbezit. Gellei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 25%, Ambrosiana 1929 75%.
niccolò - Ambrosiana 1929 6:0