Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower les Magiruz
352 Tactiek JH9
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten adequate
excellent Passen adequate
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Ghigliotti geeft de bal voor. Argirò is nu in balbezit. Salmiaho onderschept slim de pass. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap. Caroleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - les Magiruz 1:0

12e minuut.
Manaós is nu in balbezit. Manaós passt de bal in één keer door. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho draait met de bal, schiet en ... Caroleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - les Magiruz 2:0

20e minuut.
Inworp. Manaós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırılmaz probeert naar een medespeler te passen. Mucsi rent richting de bal. Mucsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kubelec passt de bal in één keer door. Argirò rent richting de bal. Mucsi onderschept slim de pass. Mucsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - les Magiruz 3:0

26e minuut.
Ghigliotti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rinaudi met de inworp. Borghetti rent richting de bal. Borghetti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Kubelec de bal. Kubelec passt de bal in één keer door. Kırılmaz probeert naar een medespeler te passen. Mucsi rent richting de bal. Mucsi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kırılmaz probeert naar een medespeler te passen. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap. Balbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - les Magiruz 4:0

39e minuut.
Kırılmaz passt de bal met de wreef. Manaós rent richting de bal. Manaós geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mucsi de bal. Mucsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mastranton met een sublieme pass. Manaós bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaós probeert naar een medespeler te passen. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aloisi trapt de bal weg van het doel. Kırılmaz kopt de bal weg. Daar is Balbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 47%, les Magiruz 53%.
Bad Coast Tower - les Magiruz 4:0

49e minuut.
Iacovone bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho onderschept slim de pass. Salmiaho passt de bal in één keer door. Manaós rent richting de bal. Manaós geeft een hoge lob. Caroleo bokst de bal weg. Mucsi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kırılmaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mucsi de bal. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - les Magiruz 5:0

57e minuut.
Sekielski speelt de bal door. Kırılmaz met een sublieme pass. Salmiaho kan de bal niet met de borst controleren. Kırılmaz rent richting de bal. Kırılmaz draait met de bal, schiet en ... Caroleo bokst de bal weg. Mucsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kırılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Mastranton is nu in balbezit. Mastranton geeft de bal voor. Mucsi rent richting de bal. Mucsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kırılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz passt de bal met de wreef. Salmiaho heeft problemen om de bal te vangen. Mucsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucsi haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gregório komt het veld opgelopen. Mastranton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noria komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gregório probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sekielski speelt de bal door. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec geeft de bal voor. Salmiaho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Manaós geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arbizzani de bal. Borghetti is nu in balbezit. Mucsi verovert de bal door een tackle van achteren. Mucsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Noria heeft problemen om de bal te vangen. Noria probeert naar een medespeler te passen. Kırılmaz met een sublieme pass. Mucsi rent richting de bal. Mucsi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Caroleo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Iacovone rent richting de bal. Noria onderschept slim de pass. Noria probeert naar een medespeler te passen. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap. Caroleo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 33%, les Magiruz 67%.
Bad Coast Tower - les Magiruz 5:0