Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niccolò Classica Lanusei
nala Tactiek Inlinea
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 39.7
goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Łabuś verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuś geeft een hoge lob. Cundle is nu in balbezit. Cundle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Classica Lanusei 1:0

10e minuut.
Tallevi passt de bal zonder na te denken. Dimattia heeft problemen om de bal te vangen. Clerici speelt de bal door. Dimattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimattia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Garyga geeft een lange en hoge pass. Daar is Zandonini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marchesi rent richting de bal. Cundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundle draait met de bal, schiet en ... Bajt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zandonini passt de bal zonder na te denken. Gellei is nu in balbezit. Zandonini onderschept slim de pass. De Marchesi verovert de bal door een tackle van achteren. De Marchesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Łabuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabuś geeft de bal voor. Klungelig pakt Parker de bal. Cundle is nu in balbezit. Cundle geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Rowley geeft een hoge lob. Daar is Sberna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundle haalt uit met een fantastische trap. Bajt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 42%, Classica Lanusei 58%.
niccolò - Classica Lanusei 1:0

50e minuut.
Kocharyan is nu in balbezit. Cundle bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchesi speelt de bal door. Gellei rent richting de bal. Gellei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajt bokst de bal weg.

52e minuut.
Daar is Hereme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Garyga geeft de bal voor. Cundle is nu in balbezit. Cundle haalt uit met een fantastische trap. Bajt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De Marchesi controleert de bal met de borst. Boguś is nu in balbezit. Boguś passt de bal met de wreef. Cundle is nu in balbezit. Cundle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Landoni passt de bal in één keer door. Łabuś rent richting de bal. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cundle heeft problemen om de bal te vangen. Cundle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Classica Lanusei 2:0

70e minuut.
Gellei rent richting de bal. Gellei passt de bal met de wreef. Kocharyan speelt de bal door. Cundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De Marchesi rent richting de bal. Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchesi probeert naar een medespeler te passen. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 35%, Classica Lanusei 65%.
niccolò - Classica Lanusei 2:0