Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słowian Lublin P.A.O.K. 2011
532:5D,WR,e Tactiek Garcia
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Maleńczuk onderschept slim de pass. Marchena onderschept slim de pass. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena rent richting de bal. Marchena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gritzapis is nu in balbezit. Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsy geeft een lange en hoge pass. Cieślewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - P.A.O.K. 2011 1:0

11e minuut.
Poimenidis met een sublieme pass. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă geeft de bal voor. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Theocharis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een lange en hoge pass. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis rent richting de bal. Sifomanolis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stodółka heeft problemen om de bal te vangen. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena draait met de bal, schiet en ... Csintalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Onasis rent richting de bal. Onasis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dézsy met de inworp. Kurz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Theocharis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - P.A.O.K. 2011 2:0

34e minuut.
Vlachomitros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Słowiak de bal. Stodółka rent richting de bal. Marchena verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 37%, P.A.O.K. 2011 63%.
Słowian Lublin - P.A.O.K. 2011 2:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dézsy met een snelle inworp. Klungelig pakt Kurz de bal. Kurz geeft een lange en hoge pass. Cieślewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cieślewicz probeert naar een medespeler te passen. Dézsy rent richting de bal. Dézsy geeft een lange en hoge pass. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Dézsy passt de bal in één keer door. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz passt de bal in één keer door. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz haalt uit met een fantastische trap. Theocharis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Dézsy de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onasis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sifomanolis is nu in balbezit. Sifomanolis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz passt de bal zonder na te denken. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Dézsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsy geeft een hoge lob. Theocharis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ntouladellis passt de bal in één keer door. Deliezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deliezas passt de bal in één keer door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap. Csintalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Stodółka de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 37%, P.A.O.K. 2011 63%.
Słowian Lublin - P.A.O.K. 2011 2:0