Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Interforever
Próba! Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
10% Spel op eigen helft 90%
48 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Pálinkó verovert de bal door een tackle van achteren. Duró geeft de bal voor. Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Burkus is nu in balbezit. Reményi is nu in balbezit. Burkus onderschept slim de pass. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 1:0

8e minuut.
Pálinkó is nu in balbezit. Pálinkó passt de bal zonder na te denken. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Klemencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 2:0

10e minuut.
Clemeno onderschept slim de pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus passt de bal met de wreef. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel. Klemencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Klemencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi onderschept slim de pass. Herédi geeft een lange en hoge pass. Szakács geeft een lange en hoge pass. Ráday kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Duró onderschept slim de pass. Duró passt de bal in één keer door. Burkus rent richting de bal. Sirevåg heeft problemen om de bal te vangen. Sirevåg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 3:0

18e minuut.
Herédi verovert de bal door een tackle van achteren. Vágvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Vágvölgyi passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday draait met de bal, schiet en ... Klemencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Duró met een sublieme pass. Reményi heeft problemen om de bal te vangen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 4:0

23e minuut.
Pálinkó rent richting de bal. Pálinkó geeft de bal voor. Ráday kopt de bal weg. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 5:0

23e minuut.
Burkus onderschept slim de pass. Burkus passt de bal met de wreef. Sirevåg is nu in balbezit. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg onderschept slim de pass. Sirevåg schiet op doel. Klemencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 6:0

33e minuut.
Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ráday raakt geblesseerd tijdens het duel. Vágvölgyi met een snel genomen vrije trap. Burkus krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klemencz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kabát rent richting de bal. Duró probeert naar een medespeler te passen. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Klemencz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 7:0

43e minuut.
Tasnádi met een sublieme pass. Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg geeft een hoge lob. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 8:0

44e minuut.
Dusil probeert naar een medespeler te passen. Tasnádi is nu in balbezit. Tasnádi geeft een hoge lob. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Klemencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 13%, Interforever 87%.
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 8:0

47e minuut.
Zabos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clemeno met de inworp. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kabát probeert de bal aan de voet te houden. Pálinkó is nu in balbezit. Pálinkó passt de bal in één keer door. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nemere kopt de bal weg. Clemeno speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. Klemencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ráday rent richting de bal. Zabos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 9:0

52e minuut.
Clemeno met de inworp. Sirevåg geeft een lange en hoge pass. Duró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duró geeft een hoge lob. Burkus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Clemeno de bal. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno begaat een overtreding. Clemeno krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Doeltrap. Klemencz trapt de bal weg van het doel. Nemere kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Klemencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dusil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Clemeno de bal. Clemeno geeft een hoge lob. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Inworp. Dusil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Clemeno de bal. Clemeno geeft een hoge lob. Burkus krijgt zijn hoofd ertegen. Klemencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Reményi de bal. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Klemencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 10:0

66e minuut.
Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg passt de bal zonder na te denken. Ráday rent richting de bal. Ráday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 11:0

67e minuut.
Reményi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jenőfi de bal onder controle te krijgen. Vágvölgyi kopt de bal weg. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 12:0

72e minuut.
Ráday rent richting de bal. Herédi begaat een overtreding. Ráday is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duró met een snel genomen vrije trap. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 13:0

76e minuut.
Clemeno is nu in balbezit. Clemeno passt de bal in één keer door. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Klemencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Duró de bal. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró begaat een overtreding. Bosnyák roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bosnyák kan niet meer verder spelen. Kisistók komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Duró met de inworp. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi geeft een hoge lob. Szakács geeft een hoge lob. Sirevåg krijgt zijn hoofd ertegen. Klemencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday schiet op doel. Klemencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 14:0

82e minuut.
Pálinkó heeft problemen om de bal te vangen. Pálinkó passt de bal in één keer door. Duró probeert naar een medespeler te passen. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday onderschept slim de pass. Ráday speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Nádasdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi passt de bal in één keer door. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Reményi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duró met een snelle inworp. Ráday rent richting de bal. Ráday geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 8%, Interforever 92%.
Sásdi Angyalkák Fc - Interforever 14:0