Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Həddini Bilbao Ócsa VSE
Bilbao Tactic Tactiek 433
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 26.9
matig Schieten solide
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec passt de bal met de wreef. İbrahimoğlu met een sublieme pass. Dávalos rent richting de bal. Dávalos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nadirli speelt de bal door. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benkő. İbrahimoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İbrahimoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dávalos rent richting de bal. Dávalos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hoffer is nu in balbezit. Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov speelt de bal door. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Əşrəfov heeft problemen om de bal te vangen. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Ócsa VSE 1:0

14e minuut.
Yunisoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. McNicol verovert de bal door een tackle van achteren. McNicol passt de bal in één keer door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kaldenecker rent richting de bal. İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu passt de bal zonder na te denken. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Benkő heeft problemen om de bal te vangen. Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dávalos de bal. Dávalos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 37%, Ócsa VSE 63%.
Həddini Bilbao - Ócsa VSE 1:0

47e minuut.
İbrahimoğlu is nu in balbezit. Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov speelt de bal door. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vecsernyés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şahməmmədov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoffer maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nadirli speelt de bal door. Benkő heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əşrəfov. Əşrəfov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Benkő is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benkő met een snel genomen vrije trap. Yunisoğlu kopt de bal weg. İbrahimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kielec rent richting de bal. Kielec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Həddini Bilbao - Ócsa VSE 1:1

73e minuut.
Yunisoğlu geeft een lange en hoge pass. İbrahimoğlu kopt de bal weg. Dávalos rent richting de bal. Dávalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Ócsa VSE 2:1

85e minuut.
Scalfari geeft de bal voor. Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Şahməmmədov speelt de bal door. Hoffer is nu in balbezit. Hoffer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 40%, Ócsa VSE 60%.
Həddini Bilbao - Ócsa VSE 2:1