Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:14
  • Competitiewedstrijd: Angyal Liga
  • Stadion: Ócsa VSE Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1265
Ócsa VSE Həddini Bilbao
433 Tactiek Bilbao Tactic
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 29.4
goed Schieten redelijk
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Dávalos onderschept slim de pass. Dávalos speelt de bal door. Əşrəfov rent richting de bal. Hoffer rent richting de bal. Hoffer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való passt de bal zonder na te denken. McNicol probeert de bal aan de voet te houden. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu geeft een lange en hoge pass. Şahməmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer rent richting de bal. Hoffer schiet op doel. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Györki zijn tegenspeler op de grond. Györki krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. İbrahimoğlu speelt de bal door. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos haalt uit met een fantastische trap. Gyurta bokst de bal weg.

26e minuut.
Hoffer is nu in balbezit. Hoffer speelt de bal door. Györki is nu in balbezit. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer draait met de bal, schiet en ... Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Györki is nu in balbezit. Dávalos rent richting de bal. Györki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dávalos raakt geblesseerd tijdens het duel. Şahməmmədov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 63%, Həddini Bilbao 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ócsa VSE - Həddini Bilbao 0:0

46e minuut.
Kaldenecker met een sublieme pass. Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski geeft de bal voor. Hoffer rent richting de bal. Hoffer haalt uit met een fantastische trap. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İbrahimoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əşrəfov geeft een hoge lob. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer schiet op doel. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İbrahimoğlu neemt de hoekschop. Şahməmmədov speelt de bal door. Klungelig pakt Hoffer de bal. Hoffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nadirli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Györki de bal. Hoffer rent richting de bal. Hoffer draait met de bal, schiet en ... Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Györki kan de bal niet met de borst controleren. Benkő met een sublieme pass. Şahməmmədov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahməmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahməmmədov passt de bal in één keer door. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kielec rent richting de bal. İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu met een sublieme pass. Dávalos rent richting de bal. Dávalos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Yunisoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Való met een snelle inworp. McNicol is nu in balbezit. McNicol haalt uit met een fantastische trap. Habilov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Yunisoğlu onderschept slim de pass. Yunisoğlu geeft een lange en hoge pass. Hoffer heeft problemen om de bal te vangen. Hoffer haalt uit met een fantastische trap. Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Həddini Bilbao 0:1

88e minuut.
Hoffer passt de bal in één keer door. Dávalos rent richting de bal. Dávalos passt de bal met de wreef. Hoffer rent richting de bal. Hoffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 69%, Həddini Bilbao 31%.
Ócsa VSE - Həddini Bilbao 0:1