Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ócsa VSE Sásdi Angyalkák Fc
433 Tactiek Próba!
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Kaldenecker de bal. Duró rent richting de bal. Duró passt de bal met de wreef. Ráday is nu in balbezit. Ráday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró passt de bal zonder na te denken. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gyurta trapt de bal weg. Pálinkó kopt de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. Gyurta bokst de bal weg.

10e minuut.
Benkő heeft problemen om de bal te vangen. Burkus is nu in balbezit. Duró probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ráday de bal. Ráday schiet op doel. Gyurta bokst de bal weg.

12e minuut.
Mundi rent richting de bal. Clemeno onderschept slim de pass. Clemeno geeft een lange en hoge pass. Burkus maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:1

13e minuut.
Pálinkó rent richting de bal. Pálinkó geeft een hoge lob. Burkus kan de bal niet met de borst controleren. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Giaquinta controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giaquinta met de inworp. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Gyurta bokst de bal weg. Paal!

19e minuut.
Ujvári geeft de bal voor. Tasnádi probeert naar een medespeler te passen. Ráday rent richting de bal. Ráday haalt uit met een fantastische trap. Gyurta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:2

24e minuut.
Vecsernyés speelt de bal door. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno speelt de bal door. Ráday is nu in balbezit. Ráday haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ujvári onderschept slim de pass. Ujvári geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clemeno met een snelle inworp. Sirevåg geeft de bal voor. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vecsernyés de bal. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:3

37e minuut.
Tasnádi onderschept slim de pass. Tasnádi geeft de bal voor. Ráday kopt de bal weg. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Clemeno kopt de bal weg. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gyurta trapt de bal weg. Daar is Clemeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kielec speelt de bal door. Szakács met een sublieme pass. Ráday rent richting de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 84%, Sásdi Angyalkák Fc 16%.
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:3

47e minuut.
Giaquinta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemeno rent richting de bal. Clemeno speelt de bal door. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Kielec heeft problemen om de bal te vangen. Duró probeert naar een medespeler te passen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday rent richting de bal. Ráday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg passt de bal met de wreef. Vecsernyés heeft problemen om de bal te vangen. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:4

60e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró geeft een hoge lob. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:5

62e minuut.
Ráday is nu in balbezit. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus passt de bal zonder na te denken. Ráday rent richting de bal. Ráday schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pálinkó geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mundi de bal. Clemeno geeft de bal voor. Burkus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Giaquinta met de inworp. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ujvári de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tasnádi verovert de bal door een tackle van achteren. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno geeft de bal voor. Daar is Ujvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duró zal de hoekschop nemen. Burkus probeert de bal met de borst te controleren. Sirevåg probeert naar een medespeler te passen. Vecsernyés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clemeno zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:6

86e minuut.
Tasnádi onderschept slim de pass. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno met een sublieme pass. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gyurta trapt de bal weg van het doel. Duró met een sublieme pass. Ráday is nu in balbezit. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró geeft de bal voor. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 88%, Sásdi Angyalkák Fc 12%.
Ócsa VSE - Sásdi Angyalkák Fc 0:6