Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Həddini Bilbao Interforever
Bilbao Tactic Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Yunisoğlu onderschept slim de pass. Csatlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunisoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Yunisoğlu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Herédi rent richting de bal. Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Klemencz trapt de bal weg van het doel. Əşrəfov kopt de bal weg. Dávalos rent richting de bal. Dávalos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov passt de bal met de wreef. Dávalos rent richting de bal. Dávalos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Zabos trapt de bal weg van het doel. Nadirli kopt de bal weg. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos haalt uit met een fantastische trap. Klemencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Əşrəfov speelt de bal door. Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemere. Hoffer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əşrəfov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Interforever 1:0

42e minuut.
Herédi verovert de bal door een tackle van achteren. Əşrəfov rent richting de bal. Jenőfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əşrəfov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Əşrəfov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klemencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoffer rent richting de bal. Hoffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Interforever 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 34%, Interforever 66%.
Həddini Bilbao - Interforever 2:0

50e minuut.
Zabos geeft de bal voor. Inworp. Şahməmmədov met een snelle inworp. Əşrəfov controleert de bal met de borst. Əşrəfov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nadirli geeft een hoge lob. Jenőfi heeft problemen om de bal te vangen. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos haalt uit met een fantastische trap. Klemencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Interforever 3:0

63e minuut.
Nadirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahməmmədov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balázsy. Balázsy krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Balázsy kopt de bal weg. İbrahimoğlu rent richting de bal. İbrahimoğlu passt de bal in één keer door. Dávalos rent richting de bal. Dávalos haalt uit met een fantastische trap. Klemencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Interforever 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 32%, Interforever 68%.
Həddini Bilbao - Interforever 4:0