Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Həddini Bilbao
Próba! Tactiek Bilbao Tactic
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
43.8 gemiddelde waardering 28.5
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Ráday rent richting de bal. Ráday passt de bal zonder na te denken. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 1:0

7e minuut.
Tasnádi kopt de bal weg. Clemeno rent richting de bal. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Duró heeft problemen om de bal te vangen. Duró geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pálinkó geeft een lange en hoge pass. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Nadirli zijn tegenspeler op de grond. Nadirli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Burkus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vágvölgyi komt bij de bal en schiet. Dhupam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ráday is nu in balbezit. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 2:0

24e minuut.
Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró geeft de bal voor. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus draait met de bal, schiet en ... Dhupam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 3:0

25e minuut.
Dávalos passt de bal met de wreef. Jaszczowski probeert de bal aan de voet te houden. İbrahimov is nu in balbezit. Burkus onderschept slim de pass. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 4:0

30e minuut.
Clemeno geeft een lange en hoge pass. Sirevåg is nu in balbezit. Scalfari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sirevåg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Burkus neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 5:0

31e minuut.
İbrahimov geeft een hoge lob. Clemeno kopt de bal weg. Jaszczowski heeft problemen om de bal te vangen. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sirevåg passt de bal in één keer door. Ráday probeert de bal aan de voet te houden. Yunisoğlu rent richting de bal. Ráday onderschept slim de pass. Ráday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Yunisoğlu onderschept slim de pass. Yunisoğlu geeft een lange en hoge pass. Tasnádi kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sirevåg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 6:0

38e minuut.
Daar is Yunisoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday is nu in balbezit. Ráday schiet op doel. Dhupam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 7:0

40e minuut.
Giaquinta kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 14%, Həddini Bilbao 86%.
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 8:0

47e minuut.
Scalfari speelt de bal door. Pálinkó geeft een lange en hoge pass. Scalfari heeft problemen om de bal te vangen. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Dhupam trapt de bal weg van het doel. Duró kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 9:0

50e minuut.
Burkus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert İbrahimov de bal onder controle te krijgen. Yunisoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Duró rent richting de bal. Duró geeft een lange en hoge pass. Dhupam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Duró heeft problemen om de bal te vangen. Duró met een sublieme pass. Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. De bal raakt de paal. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 10:0

62e minuut.
Scalfari met een sublieme pass. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Dhupam bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Dhupam trapt de bal weg. Tasnádi kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tasnádi heeft problemen om de bal te vangen. Vágvölgyi met een sublieme pass. Duró probeert naar een medespeler te passen. Ráday heeft problemen om de bal te vangen. Ráday draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkus rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duró neemt de hoekschop. Klungelig pakt Scalfari de bal. Clemeno rent richting de bal. Clemeno geeft de bal voor. Dhupam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 11:0

76e minuut.
Hoffer kopt de bal weg. Clemeno rent richting de bal. Clemeno passt de bal in één keer door. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Pálinkó rent richting de bal. Pálinkó passt de bal met de wreef. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Dhupam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yunisoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duró met een snelle inworp. Ráday rent richting de bal. Ráday schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 15%, Həddini Bilbao 85%.
Sásdi Angyalkák Fc - Həddini Bilbao 11:0