Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Həddini Bilbao Sásdi Angyalkák Fc
Bilbao Tactic Tactiek Próba!
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
29.5 gemiddelde waardering 43
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró speelt de bal door. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
İbrahimov probeert naar een medespeler te passen. Əşrəfov kan de bal niet met de borst controleren. Duró met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ... Dhupam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:1

9e minuut.
Szakács passt de bal in één keer door. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi passt de bal met de wreef. Duró rent richting de bal. Duró geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács geeft de bal voor. Sirevåg kopt de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Dhupam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:2

19e minuut.
Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács geeft een hoge lob. Clemeno kan de bal niet met de borst controleren. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yunisoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Duró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday geeft de bal voor. Dhupam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Duró speelt de bal door. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno met een sublieme pass. Burkus kan de bal niet met de borst controleren. Burkus draait met de bal, schiet en ... Dhupam bokst de bal weg.

27e minuut.
Vágvölgyi met een sublieme pass. Duró is nu in balbezit. Duró speelt de bal door. Ráday rent richting de bal. Ráday schiet op doel. Dhupam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burkus stond buitenspel. Dhupam maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vágvölgyi kopt de bal weg. Ráday rent richting de bal. Ráday haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dhupam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi passt de bal in één keer door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
İbrahimoğlu is nu in balbezit. Tasnádi verovert de bal door een tackle van achteren. Tasnádi met een sublieme pass. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel. Dhupam bokst de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:3

37e minuut.
Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dhupam speelt de bal door. Clemeno kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaszczowski de bal. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel. Dhupam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ráday onderschept slim de pass. Ráday geeft de bal voor. Dhupam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno geeft een hoge lob. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Dhupam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 86%, Sásdi Angyalkák Fc 14%.
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:3

49e minuut.
Tasnádi geeft een hoge lob. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno passt de bal zonder na te denken. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dhupam trapt de bal weg. Clemeno kopt de bal weg. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczowski onderschept slim de pass. Jaszczowski probeert naar een medespeler te passen. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi geeft een lange en hoge pass. Dhupam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Duró speelt de bal door. Yunisoğlu controleert de bal met de borst. Ráday rent richting de bal. Ráday draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Scalfari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:4

59e minuut.
Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró passt de bal zonder na te denken. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday schiet op doel. Dhupam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:5

64e minuut.
Duró kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. Dhupam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:6

65e minuut.
Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski passt de bal met de wreef. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró is nu in balbezit. Duró geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró is nu in balbezit. Duró passt de bal zonder na te denken. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Giaquinta kopt de bal weg. Inworp. Jaszczowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ráday is nu in balbezit. Met opzet legt Nadirli zijn tegenspeler op de grond. Ráday raakt geblesseerd tijdens het duel. Vágvölgyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Dhupam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:7

75e minuut.
Dhupam met een sublieme pass. Tasnádi rent richting de bal. Tasnádi passt de bal zonder na te denken. Duró is nu in balbezit. Duró geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
İbrahimov passt de bal met de wreef. Yunisoğlu is nu in balbezit. Yunisoğlu passt de bal met de wreef. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. Dhupam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:8

79e minuut.
Dávalos is nu in balbezit. Dávalos passt de bal zonder na te denken. Scalfari is nu in balbezit. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. Dhupam bokst de bal weg.

82e minuut.
Şahməmmədov probeert de bal aan de voet te houden. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi geeft de bal voor. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Duró kopt de bal weg. Yunisoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 85%, Sásdi Angyalkák Fc 15%.
Həddini Bilbao - Sásdi Angyalkák Fc 0:9