Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:31
  • Competitiewedstrijd: Benek Cup
  • Stadion: Stare Podwórko
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1438
Kasztelania Małogoszcz Kaczynski Kickers
Kasztelen Centra Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 19.4
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Crispín probeert naar een medespeler te passen. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crispín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Carewicz geeft een lange en hoge pass. Dennisson kopt de bal weg. Klungelig pakt Perche de bal. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Gustavsson de bal. Carewicz rent richting de bal. Carewicz geeft een hoge lob. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Smolík passt de bal zonder na te denken. Bustersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín onderschept slim de pass. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Gråberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 2:0

12e minuut.
Gråberg rent richting de bal. Gråberg geeft een hoge lob. Spansk kopt de bal weg. Szwajdych kan de bal niet met de borst controleren. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Smolík rent richting de bal. Smolík geeft een lange en hoge pass. Daar is Gustavsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispín rent richting de bal. Crispín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 3:0

19e minuut.
Gråberg speelt de bal door. Jensson probeert de bal met de borst te controleren. Brčinović geeft de bal voor. Crispín is nu in balbezit. Crispín schiet op doel. Gråberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Smolík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych passt de bal in één keer door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perche geeft de bal voor. Descaveirado met een sublieme pass. Smolík met een sublieme pass. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 4:0

25e minuut.
Daar is Szwajdych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwajdych speelt de bal door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz schiet op doel. Gråberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 5:0

28e minuut.
Brčinović geeft een hoge lob. Szwajdych kopt de bal weg. Carewicz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brčinović neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brčinović met de inworp. Vitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitanov geeft een lange en hoge pass. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Crispín kopt de bal weg. Klungelig pakt Dennisson de bal. Szwajdych met een sublieme pass. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brčinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčinović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gyllenskalp de bal. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Crispín rent richting de bal. Crispín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bustersson de bal onder controle te krijgen. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych schiet op doel. Gråberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 20%, Kaczynski Kickers 80%.
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 6:0

46e minuut.
Valencia komt het veld opgelopen. Mamduh komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Crispín controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gyllenskalp neemt vlug de vrije trap. Smolík kopt de bal weg. Szwajdych kan de bal niet met de borst controleren. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 7:0

58e minuut.
Descaveirado verovert de bal door een tackle van achteren. Descaveirado met een sublieme pass. Smolík speelt de bal door. Klungelig pakt Crispín de bal. Crispín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Gråberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Crispín kan de bal niet met de borst controleren. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín maakt een afschuwelijke overtreding. Crispín krijgt een gele kaart. Gustavsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gustavsson kan niet meer verder spelen. Simonson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vitanov geeft een hoge lob. Crispín kopt de bal weg. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Gråberg bokst de bal weg. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mamduh geeft een hoge lob. Valencia kopt de bal weg. Bustersson probeert de bal aan de voet te houden. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gyllenskalp is nu in balbezit. Gyllenskalp geeft een hoge lob. Mamduh kopt de bal weg. Crispín is nu in balbezit. Crispín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aleksandrov geeft een lange en hoge pass. Daar is Bustersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispín is nu in balbezit. Crispín schiet op doel. Gråberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 8:0

69e minuut.
Smolík geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dennisson de bal onder controle te krijgen. Bergqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín verovert de bal door een tackle van achteren. Crispín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Smolík met een sublieme pass. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych probeert naar een medespeler te passen. Crispín is nu in balbezit. Crispín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Smolík is nu in balbezit. Smolík geeft de bal voor. Crispín rent richting de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 9:0

77e minuut.
Mamduh heeft problemen om de bal te vangen. Mamduh passt de bal in één keer door. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Gråberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 10:0

78e minuut.
Mamduh speelt de bal door. Brčinović rent richting de bal. Brčinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crispín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 11:0

81e minuut.
Brčinović speelt de bal door. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík geeft een lange en hoge pass. Crispín rent richting de bal. Crispín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Mahamadi met een harde bal richting middenveld. Mamduh kopt de bal weg. Szwajdych controleert de bal met de borst. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 12:0

84e minuut.
Crispín probeert naar een medespeler te passen. Mamduh speelt de bal door. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 13:0

87e minuut.
Mamduh probeert naar een medespeler te passen. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík probeert naar een medespeler te passen. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Gråberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gråberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mamduh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamduh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crispín heeft problemen om de bal te vangen. Gyllenskalp is nu in balbezit. Gyllenskalp geeft een hoge lob. Mamduh rent richting de bal. Mamduh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Smolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolík met een sublieme pass. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 17%, Kaczynski Kickers 83%.
Kasztelania Małogoszcz - Kaczynski Kickers 13:0