Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. Atletico Zulia
433W2 Tactiek korn5
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 41.9
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Kobiak is nu in balbezit. Kobiak met een sublieme pass. Bagara met een sublieme pass. Novarese is nu in balbezit. Novarese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft een hoge lob. Montenegro rent richting de bal. Galvis verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis schiet op doel. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pillon rent richting de bal. Bagara rent richting de bal. Bagara passt de bal zonder na te denken. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Atletico Zulia 1:0

25e minuut.
Bagara speelt de bal door. Kobiak is nu in balbezit. Kobiak geeft een lange en hoge pass. Galvis is nu in balbezit. Galvis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Atletico Zulia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 31%, Atletico Zulia 69%.
Titanes de Oriente F.C. - Atletico Zulia 2:0

51e minuut.
Bagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagara passt de bal zonder na te denken. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak geeft een lange en hoge pass. Uslu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Nurci komt het veld opgelopen. Perea komt het veld opgelopen. Radzimski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción passt de bal met de wreef. Novarese heeft problemen om de bal te vangen. Novarese geeft een lange en hoge pass. Galvis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Concepción geeft een lange en hoge pass. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvis is nu in balbezit. Galvis haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Atletico Zulia 3:0

70e minuut.
Novarese passt de bal zonder na te denken. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci geeft een lange en hoge pass. Uslu krijgt zijn hoofd ertegen. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Stiffler komt het veld opgelopen. Gorączko komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arouca komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nurci passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galvis de bal. Perea is nu in balbezit. Galvis onderschept slim de pass. Galvis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gorączko onderschept slim de pass. Gorączko speelt de bal door. Nurci rent richting de bal. Nurci met een sublieme pass. Arouca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Atletico Zulia 4:0

80e minuut.
Yesin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Nurci is nu in balbezit. Nurci geeft de bal voor. Arouca is nu in balbezit. Yesin rent richting de bal. Yesin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Atletico Zulia 5:0

85e minuut.
Gorączko is nu in balbezit. Gorączko passt de bal met de wreef. Nurci is nu in balbezit. Nurci geeft een hoge lob. Yesin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 16%, Atletico Zulia 84%.
Titanes de Oriente F.C. - Atletico Zulia 5:0