Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chucuto FC Paisanos FC
433Mod Tactiek N-451DefLfBckUp
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten solid
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak met een sublieme pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... Rybka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 1:0

10e minuut.
Stojković rent richting de bal. Stojković passt de bal met de wreef. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 2:0

15e minuut.
Iwersen probeert naar een medespeler te passen. Stojković speelt de bal door. Klungelig pakt Frąckowiak de bal. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mátl neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Baumann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torlak komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cikatić met een sublieme pass. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátl onderschept slim de pass. Mátl geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal. Rybka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Stojković onderschept slim de pass. Stojković speelt de bal door. Añor heeft problemen om de bal te vangen. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere draait met de bal, schiet en ... Tortolero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 35%, Paisanos FC 65%.
Chucuto FC - Paisanos FC 2:1

50e minuut.
Cikatić speelt de bal door. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torlak. Torlak krijgt een gele kaart. Suliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mátl is nu in balbezit. Obregón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mátl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mátl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zárate springt en kopt de bal. Rybka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 3:1

56e minuut.
Mátl kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Ponce met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 4:1

58e minuut.
Torlak geeft een lange en hoge pass. Mátl rent richting de bal. Mátl geeft een lange en hoge pass. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Rybka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 5:1

58e minuut.
Bolet komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón geeft de bal voor. Inworp. Torlak met een snelle inworp. Mátl geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frąckowiak zal de hoekschop nemen. Pacheco kopt de bal weg. Rybka probeert wanhopig de bal te grijpen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... Rybka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cikatić met een sublieme pass. Bolet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torlak. Torlak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński passt de bal zonder na te denken. Nemere rent richting de bal. Nemere schiet op doel. Nowicki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Esquivel passt de bal met de wreef. Nemere rent richting de bal. Nowicki begaat een overtreding. Nemere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nemere komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cikatić verovert de bal door een tackle van achteren. Cikatić speelt de bal door. Daar is Szymaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... Rybka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Iwersen rent richting de bal. Iwersen geeft een lange en hoge pass. Suliński speelt de bal door. Nemere rent richting de bal. Nemere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 5:2

89e minuut.
Bolet kopt de bal weg. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić probeert naar een medespeler te passen. Nemere is nu in balbezit. Nemere draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 45%, Paisanos FC 55%.
Chucuto FC - Paisanos FC 5:2