Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC Chucuto FC
N-451DefLfBckUp Tactiek 433Mod
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
43.3 gemiddelde waardering 41.7
solide Schieten matig
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Añor met een snelle inworp. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sencial probeert de bal aan de voet te houden. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić geeft een hoge lob. Saldivia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cikatić verovert de bal door een tackle van achteren. Cikatić passt de bal in één keer door. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Bandres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chucuto FC 1:0

38e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Nowicki is nu in balbezit. Nemere onderschept slim de pass. Nemere schiet op doel. Bandres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chucuto FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 63%, Chucuto FC 37%.
Paisanos FC - Chucuto FC 2:0

49e minuut.
Inworp. Soublette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Añor rent richting de bal. Añor geeft de bal voor. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Obregón onderschept slim de pass. Suliński speelt de bal door. Cikatić rent richting de bal. Cikatić geeft de bal voor. Nemere maakt een snoekduik en kopt de bal. Bandres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cikatić rent richting de bal. Cikatić speelt de bal door. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nowicki geeft een lange en hoge pass. Pacheco rent richting de bal. Szymaniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymaniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 53%, Chucuto FC 47%.
Paisanos FC - Chucuto FC 2:0