Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floridsdorfer Schienbeintreter footballclub
3-2-3-2 Tactiek 4132?
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 41.4
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Gaudino probeert naar een medespeler te passen. Caţarschii rent richting de bal. Caţarschii speelt de bal door. Bertulli is nu in balbezit. Bertulli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vale geeft een hoge lob. Bertulli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borowiecki. Borowiecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Funez bereikt de bal nog maar net als eerste. Funez passt de bal zonder na te denken. Sodomlak is nu in balbezit. Sodomlak draait met de bal, schiet en ... Serpico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floridsdorfer Schienbeintreter - footballclub 0:1

19e minuut.
Hodina rent richting de bal. Anh Minh is nu in balbezit. Sodomlak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sodomlak krijgt een gele kaart. Altenberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rico komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Rico is nu in balbezit. Maruda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trelecki. Trelecki krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Trelecki rent richting de bal. Caţarschii is nu in balbezit. Caţarschii passt de bal met de wreef. Sodomlak is nu in balbezit. Sodomlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barraco passt de bal zonder na te denken. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico met een sublieme pass. Maruda is nu in balbezit. Maruda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Bertulli de bal. Rico is nu in balbezit. Caţarschii verovert de bal door een tackle van achteren. Caţarschii geeft een hoge lob. Sodomlak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serpico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gaudino is nu in balbezit. Gaudino passt de bal zonder na te denken. Caţarschii speelt de bal door. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridsdorfer Schienbeintreter 44%, footballclub 56%.
Floridsdorfer Schienbeintreter - footballclub 0:1

49e minuut.
Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Funez rent richting de bal. Funez met een sublieme pass. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Caţarschii rent richting de bal. Caţarschii geeft een lange en hoge pass. Sodomlak krijgt zijn hoofd ertegen. Serpico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal rolt over de achterlijn. Preta komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Hodina rent richting de bal. Hodina geeft een hoge lob. Maruda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bernabei komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twarowski komt het veld opgelopen. Kręcina komt het veld opgelopen. Benigno komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bernabei controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Anh Minh neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Twarowski de bal onder controle te krijgen. Le Meur bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Meur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Borowiecki de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caţarschii zal de hoekschop nemen. Bernabei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floridsdorfer Schienbeintreter 53%, footballclub 47%.
Floridsdorfer Schienbeintreter - footballclub 0:1