Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GGK Filippo Sqad
CESS2" Tactiek N l rso 0,05 wd
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.2 gemiddelde waardering 38.8
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Loko is nu in balbezit. Collymore verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore passt de bal met de wreef. Gulia rent richting de bal. Gulia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Del Soldato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maśnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gulia controleert de bal met de borst. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paraviso geeft de bal voor. Gulia kan de bal niet met de borst controleren. Slomić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slomić krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Berry verovert de bal door een tackle van achteren. Lukic is nu in balbezit. Berry verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż heeft problemen om de bal te vangen. Czyż haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 39%, Filippo Sqad 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GGK - Filippo Sqad 0:0

46e minuut.
Blackman is nu in balbezit. Collymore rent richting de bal. Blackman is nu in balbezit. Collymore verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Gudiel kopt de bal weg. Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia onderschept slim de pass. Gulia schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Maśnik passt de bal zonder na te denken. Gudiel is nu in balbezit. Blackman onderschept slim de pass. Collymore verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore draait met de bal, schiet en ... Pellizzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Buitenspel voor Berry. Goede buitenspelval van de verdediging. Koszta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia schiet op doel. Pellizzari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Koszta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gudiel de bal. Kotwica is nu in balbezit. Gudiel onderschept slim de pass. Gudiel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Filippo Sqad 1:0

68e minuut.
Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż rent richting de bal. Berry rent richting de bal. Berry draait met de bal, schiet en ... Ursuţ bokst de bal weg.

73e minuut.
De Martino rent richting de bal. Mračić onderschept slim de pass. Mračić met een sublieme pass. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Filippo Sqad 2:0

89e minuut.
De Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. De Martino geeft de bal voor. Lukic heeft problemen om de bal te vangen. Berry is nu in balbezit. Berry draait met de bal, schiet en ... Ursuţ bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 34%, Filippo Sqad 66%.
GGK - Filippo Sqad 2:0