Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Splašené Ovečky Gorilaz SK
sheep Tactiek new ttz
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
35 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen very good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Ciobanu geeft een hoge lob. Maso is nu in balbezit. Maso passt de bal met de wreef. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Einstein speelt de bal door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft de bal voor. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Piñas rent richting de bal. Klungelig pakt Piñas de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rapák de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Torje is nu in balbezit. Einstein rent richting de bal. Torje maakt een afschuwelijke overtreding. Torje krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Einstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Einstein met een snel genomen vrije trap. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft een hoge lob. Rapák rent richting de bal. Rapák schiet op doel. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe is nu in balbezit. Volpe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kanoč kan de bal niet met de borst controleren. Ştrulă rent richting de bal. Kanoč begaat een overtreding. Kanoč krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Maso rent richting de bal. Maso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñas geeft een hoge lob. Rapák springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Stelea kopt de bal weg. Maso met een sublieme pass. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een hoge lob. Rapák maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De Bruyne speelt de bal door. Vişinescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Bruyne. De Bruyne krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rabich geeft een hoge lob. Maso is nu in balbezit. Maso met een sublieme pass. Piñas rent richting de bal. Piñas haalt uit met een fantastische trap. Cârlan bokst de bal weg.

25e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft de bal voor. Fišnár is nu in balbezit. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ristoiu met de inworp. Ispas met een sublieme pass. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Piñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñas speelt de bal door. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák schiet op doel. Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 1:0

36e minuut.
Plesca geeft de bal voor. Maso speelt de bal door. Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Maso met een sublieme pass. Piñas is nu in balbezit. Daar is Piñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 37%, Gorilaz SK 63%.
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 1:0

47e minuut.
Teuns passt de bal zonder na te denken. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas passt de bal zonder na te denken. Rapák rent richting de bal. Rapák schiet op doel. Cârlan bokst de bal weg.

49e minuut.
Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal met de wreef. Rabich geeft een hoge lob. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Piñas is nu in balbezit. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Rapák rent richting de bal. Rapák schiet op doel. Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 2:0

62e minuut.
Maso rent richting de bal. Nuţiu rent richting de bal. Volpe onderschept slim de pass. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 3:0

63e minuut.
Volpe met een sublieme pass. Rabich rent richting de bal. Rabich geeft een lange en hoge pass. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 4:0

65e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe is nu in balbezit. Volpe passt de bal met de wreef. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pachtmann trapt de bal weg. Torje controleert de bal met de borst. Teuns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torje is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vişinescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pachtmann trapt de bal weg van het doel. Teuns rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vişinescu. Teuns moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Teuns kan niet meer verder spelen. Tufariello komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Plesca met een snelle inworp. Torje rent richting de bal. Torje passt de bal met de wreef. Stelea is nu in balbezit. Stelea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 4:1

74e minuut.
Fišnár geeft de bal voor. Piñas kopt de bal weg. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel. Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 5:1

77e minuut.
Maso is nu in balbezit. Maso speelt de bal door. Tufariello rent richting de bal. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Buitenspel voor Volpe. Goede buitenspelval van de verdediging. Nuţiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piñas kopt de bal weg. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas onderschept slim de pass. Piñas geeft een lange en hoge pass. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 6:1

89e minuut.
Ispas passt de bal in één keer door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft een hoge lob. Rapák maakt een snoekduik en kopt de bal. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 38%, Gorilaz SK 62%.
Splašené Ovečky - Gorilaz SK 7:1