Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La PoP MAChiNE FFK Allstars
TrAiNinG 4312 Tactiek Håkon1
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 9
0 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
Gheţea met een sublieme pass. Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft de bal voor. Sandsmark krijgt zijn hoofd ertegen. Mureşan kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - FFK Allstars 0:1

11e minuut.
Urdinarán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karamon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogančević begaat een overtreding. Dogančević krijgt een gele kaart. Karamon raakt geblesseerd tijdens het duel. Urdinarán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Pascoalin heeft problemen om de bal te vangen. Lomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin begaat een overtreding. Pascoalin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lomando is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antolak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ciocca de bal. Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomando onderschept slim de pass. Lomando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdinarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdinarán geeft een lange en hoge pass. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel. Tamayo bokst de bal weg.

28e minuut.
Urdinarán kan de bal niet met de borst controleren. Sundsvold verovert de bal door een tackle van achteren. Sundsvold speelt de bal door. Sandsmark heeft problemen om de bal te vangen. Sandsmark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ramsland geeft een lange en hoge pass. Ciocca rent richting de bal. Ramsland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciocca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Ubal met een sublieme pass. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padín. Padín krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak geeft de bal voor. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel. Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La PoP MAChiNE - FFK Allstars 1:1

40e minuut.
Baton is nu in balbezit. Bojin onderschept slim de pass. Bojin geeft een lange en hoge pass. Chrząstowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dogančević geeft een lange en hoge pass. Chrząstowski kopt de bal weg. Ubal is nu in balbezit. Sandsmark verovert de bal door een tackle van achteren. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 47%, FFK Allstars 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La PoP MAChiNE - FFK Allstars 1:1

46e minuut.
Daar is Padín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padín passt de bal met de wreef. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft een lange en hoge pass. Chrząstowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chrząstowski geeft een hoge lob. Urdinarán is nu in balbezit. Sandsmark begaat een overtreding. Sandsmark krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Inworp. Woronicz komt het veld opgelopen. Marosvári komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venet komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Woronicz de bal. Innocenti rent richting de bal. Woronicz begaat een overtreding. Woronicz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Padín probeert naar een medespeler te passen. Bojin rent richting de bal. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gheţea geeft een hoge lob. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon passt de bal in één keer door. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz schiet op doel. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rotela trapt de bal weg. Dogančević kopt de bal weg. Innocenti heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antolak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - FFK Allstars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 61%, FFK Allstars 39%.
La PoP MAChiNE - FFK Allstars 2:1