Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars La PoP MAChiNE
Håkon1 Tactiek TrAiNinG 4312
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.6 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Bojin speelt de bal door. Klungelig pakt Toneira de bal. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bojin geeft een lange en hoge pass. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubal verovert de bal door een tackle van achteren. Sandsmark verovert de bal door een tackle van achteren. Sandsmark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Padín met een snelle inworp. Bojin rent richting de bal. Bojin speelt de bal door. Padín geeft een hoge lob. Sandsmark maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pascoalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antolak rent richting de bal. Antolak passt de bal in één keer door. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lomando rent richting de bal. Lomando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - La PoP MAChiNE 0:1

36e minuut.
Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Innocenti de bal onder controle te krijgen. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski draait met de bal, schiet en ... Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bojin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Sandsmark de bal. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Innocenti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornas met een snelle inworp. Karamon rent richting de bal. Sundsvold verovert de bal door een tackle van achteren. Sundsvold geeft een hoge lob. Rotela bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 37%, La PoP MAChiNE 63%.
FFK Allstars - La PoP MAChiNE 0:1

56e minuut.
Dogančević geeft een hoge lob. Bojin rent richting de bal. Bojin speelt de bal door. Klungelig pakt Sandsmark de bal. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Baton heeft problemen om de bal te vangen. Sandsmark rent richting de bal. Baton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandsmark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sundsvold komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sundsvold probeert naar een medespeler te passen. Bojin rent richting de bal. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap. Rotela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Urdinarán passt de bal in één keer door. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - La PoP MAChiNE 0:2

88e minuut.
Sundsvold is nu in balbezit. Sundsvold geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baton de bal. Sandsmark rent richting de bal. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Sundsvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundsvold met een sublieme pass. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 40%, La PoP MAChiNE 60%.
FFK Allstars - La PoP MAChiNE 0:2