Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK FFK Allstars
new ttz Tactiek Håkon1
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten formidable
very good Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Ristoiu speelt de bal door. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu geeft de bal voor. Ciobanu geeft de bal voor. Ştrulă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 1:0

7e minuut.
Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogančević geeft de bal voor. Sandsmark kopt de bal weg. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. Padín begaat een overtreding. Ristoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ispas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciobanu kopt de bal weg. Frunză is nu in balbezit. Frunză schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu passt de bal in één keer door. Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Frunză rent richting de bal. Frunză draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ramsland rent richting de bal. Ramsland geeft een lange en hoge pass. Ispas geeft een hoge lob. Ştrulă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 2:0

22e minuut.
Ciobanu passt de bal in één keer door. Vişinescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Padín de bal. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sandsmark kopt de bal weg. Sandsmark rent richting de bal. Mătăsaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandsmark is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chrząstowski komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Padín rent richting de bal. Ristoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalin begaat een overtreding. Pascoalin krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dogančević onderschept slim de pass. Dogančević passt de bal met de wreef. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski onderschept slim de pass. Chrząstowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ristoiu met een sublieme pass. Daar is Ciobanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 44%, FFK Allstars 56%.
Gorilaz SK - FFK Allstars 3:0

51e minuut.
Ştrulă rent richting de bal. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea geeft de bal voor. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woronicz komt het veld opgelopen. Marosvári komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pascoalin speelt de bal door. Klungelig pakt Bojin de bal. Bojin speelt de bal door. Woronicz rent richting de bal. Woronicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sundsvold kopt de bal weg. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin passt de bal in één keer door. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 3:1

58e minuut.
Frunză passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciobanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Woronicz zijn tegenspeler op de grond. Woronicz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Frunză rent richting de bal. Gheţea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gheţea krijgt een gele kaart. Frunză is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frunză kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 4:1

62e minuut.
Padín is nu in balbezit. Padín geeft een lange en hoge pass. Dogančević kopt de bal weg. Woronicz rent richting de bal. Woronicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Venet komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Venet onderschept slim de pass. Venet passt de bal zonder na te denken. Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft een hoge lob. Woronicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin geeft de bal voor. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári schiet op doel. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Nuţiu de bal. Venet bereikt de bal nog maar net als eerste. Venet speelt de bal door. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Woronicz heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 4:2

75e minuut.
Dogančević onderschept slim de pass. Dogančević passt de bal met de wreef. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári schiet op doel. Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz geeft de bal voor. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 4:3

79e minuut.
Venet probeert naar een medespeler te passen. Bojin rent richting de bal. Bojin speelt de bal door. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Dogančević neemt de hoekschop. Woronicz kopt de bal weg. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft de bal voor. Woronicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorilaz SK - FFK Allstars 4:4

83e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu geeft de bal voor. Bojin heeft problemen om de bal te vangen. Bojin geeft de bal voor. Woronicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cârlan bokst de bal weg. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 4:5

87e minuut.
Bojin is nu in balbezit. Daar is Bojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojin passt de bal in één keer door. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári haalt uit met een fantastische trap. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Venet is nu in balbezit. Venet geeft een hoge lob. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz schiet op doel. Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - FFK Allstars 4:6

90e minuut.
Klungelig pakt Plesca de bal. Marosvári rent richting de bal. Mătăsaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marosvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woronicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cârlan bokst de bal weg. Woronicz rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 65%, FFK Allstars 35%.
Gorilaz SK - FFK Allstars 4:6