Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: AC LaFarsa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 705
AC LaFarsa Gachet FC
reMEC Tactiek Po Ke
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 34
average Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen average


9e minuut.
Azucas rent richting de bal. Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arriola rent richting de bal. Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz speelt de bal door. Piesik is nu in balbezit. Piesik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Piesik is nu in balbezit. Piesik passt de bal zonder na te denken. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dudkin kopt de bal weg. Arriola rent richting de bal. Marynarz maakt een afschuwelijke overtreding. Marynarz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gabso verovert de bal door een tackle van achteren. Gabso geeft een hoge lob. Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Gachet FC 1:0

29e minuut.
Gabso is nu in balbezit. Gabso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azucas de bal. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Marynarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gencel rent richting de bal. Gencel geeft de bal voor. Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Gachet FC 2:0

40e minuut.
Gencel passt de bal in één keer door. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik passt de bal met de wreef. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Einman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Conti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marynarz met de inworp. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 46%, Gachet FC 54%.
AC LaFarsa - Gachet FC 2:0

46e minuut.
Armele komt het veld opgelopen. Toivonranta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dudkin is nu in balbezit. Voliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Azucas is nu in balbezit. Azucas geeft een lange en hoge pass. Voliotis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo passt de bal in één keer door. Drábek kan de bal niet met de borst controleren. Camacho is nu in balbezit. Camacho schiet op doel. Toivonranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toivonranta speelt de bal door. Armele geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drábek de bal. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaegli komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Armele rent richting de bal. Pisz verovert de bal door een tackle van achteren. Pisz passt de bal zonder na te denken. Makovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Drábek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drábek geeft de bal voor. Tramontana is nu in balbezit. Tramontana schiet op doel. Lajber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Gachet FC 2:1

89e minuut.
Dudkin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zolowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 62%, Gachet FC 38%.
AC LaFarsa - Gachet FC 2:1