Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Perl FC AC LaFarsa
4-4-2 Tactiek reMEC
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 33.4
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Amarilla heeft problemen om de bal te vangen. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola passt de bal zonder na te denken. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rybiałek speelt de bal door. Voliotis rent richting de bal. Matys is nu in balbezit. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Perl FC - AC LaFarsa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Perl FC 44%, AC LaFarsa 56%.
Black Perl FC - AC LaFarsa 0:1

50e minuut.
Inworp. Khayri komt het veld opgelopen. Nuei komt het veld opgelopen. Szeliga komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cirio bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys onderschept slim de pass. Matys passt de bal met de wreef. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filipputti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roa. Roa krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri passt de bal met de wreef. Wyrzykowski met een sublieme pass. Bayburt rent richting de bal. Bayburt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Roa rent richting de bal. Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola met een sublieme pass. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bayburt onderschept slim de pass. Daar is Gabso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayburt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz speelt de bal door. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel. Filipputti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ... Filipputti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Perl FC - AC LaFarsa 1:1

76e minuut.
Lalanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburt onderschept slim de pass. Bayburt speelt de bal door. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Degli Esposti Fragola de bal. Degli Esposti Fragola passt de bal met de wreef. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola speelt de bal door. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Perl FC 17%, AC LaFarsa 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Perl FC - AC LaFarsa 1:1